POSOFLULAR KURANI KERİM, ÜLKÜCÜLER GIDA DAĞITTI.

POSOFLULAR KURANI KERİM, ÜLKÜCÜLER GIDA DAĞITTI.

Posof ilçesinde İlçe Müftülüğü ve Ardahan Ülkü Ocakları...

          Posof ilçesinde İlçe Müftülüğü'nce Ramazan ayı dolayısıyla cemaate ücretsiz Kur'an-ı Kerim hediye edildi. Cami çıkışında 250 kişiye Kuranı Kerim hediye edilirken vatandaşlar İlçe Müftülüğü yetkililerine teşekkür ettiler.

             Ardahan Ülkü Ocakları tarafından, ‘Ramazanın bereketi paylaşmaktır' sloganıyla yardım bekleyen ailelere Ramazan yardımları yapılıyor.

           Ülkü Ocakları, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine sahip çıkmaya devam ediyor. ‘Ramazanın bereketi paylaşmaktır' sloganıyla yardım bekleyen ailelere Ramazan coşkusunu taşıyan Ülkü Ocakları, gönüllülerin yoğun ilgi gösterdiği yardım kampanyası çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan Ramazan kolileri adreslerine ulaştırılıyor.

             Ardahan Ülkü Ocaklar Başkanı Serkan Yıldız, her zaman olduğu gibi Ramazan kolisi dağıtma görevini yerine getirdiklerini belirterek, “Çok şükür Rabbim bu Ramazan'a bizi ulaştırdı. Veren el ile alan el arasındaki köprü vazifesini devam ettireceğiz. Her yıl olduğu gibi bu Ramazan'da da insanları gıdasız bırakmamaya çalışacağız. Bu konuda bizlere katkıda bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.