POLİS HAFTASI MESAJLARI

POLİS HAFTASI MESAJLARI

Vatandaşlarımızın can...

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini koruyan, suç ve suçluyla, terör ve teröristle mücadele eden, kamunun güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden görev yapan Emniyet Teşkilatımızın 175´nci kuruluş yıldönümünü yürekten kutluyorum.

Ülkemizde iç huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasındaki en büyük güvence olan Türk Polis Teşkilatı, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması gibi görev ve sorumluklarıyla, ülkemizin ve milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koymakta, hukuka, anayasaya ve yasalara sadakatle, üstün bir vazife anlayışıyla vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve refah içinde yaşaması için gece, gündüz fedakârca görevlerini ifa etmektedir.
175 yıllık köklü mazisiyle Kahraman Türk Polisi, devletinin ve milletinin değerlerine yürekten bağlı kalarak, gerek ülkemiz içerisinde, gerek sınırlarımızın ötesinde devletinin ve milletinin bekası için bu uğurda hiç tereddüt etmeden canını feda etmekten asla geri durmamakta, devletimiz, aziz milletimiz, istiklalimiz ve demokrasimiz için de mücadele vermektedir.

Bu vesileyle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize de acil şifa diliyor, aziz milletimiz için iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 175´nci kuruluş yıl dönümünü yürekten kutluyorum.

Mustafa MASATLI

Ardahan Valisi


 

 Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için yurdun dört bir yanında fedakârca görev yapan Polis Teşkilatımızın 175. Kuruluş yıl dönümünü ve ?Polis Haftası´nı en içten duygularımla kutluyorum.

 Millet ve mukaddesat bilinciyle gece gündüz demeden vatandaşımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımızın ülkemiz açısından önemi büyüktür. Özellikle son yıllarda, terör başta olmak üzere, suç ve suçlulara karşı verdiği mücadelesindeki başarısından dolayı polisimizle iftihar ediyoruz.

 Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Polis Teşkilatı´nın 175. kuruluş yıl dönümünde emniyet mensuplarımızın ?Polis Haftası´nı bir kez daha tebrik ediyor, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki polislerimize ve gazilerimize sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı yıllar temenni ediyorum.

Alper TAŞ

Çıldır Kaymakamlığı


Türk Polisi bu köklü yapısıyla milletin asayişini, huzurunu temin, mal, can ve namus güvenliğini sağlamak, hak ve özgürlükleri korumak için fedakârca faaliyet gösteren, bu gayret ve fedakârlığıyla da milletin gözdesi haline gelmiş bir teşkilattır. Polis teşkilatımız, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak özveri ve cesaretle bu görevi yerine getirmektedir. İlçemizin bir huzur kenti olmasında emniyet personelinin katkısı büyüktür. Vatandaş ile devlet arasında köprü kuran, bu vatan coğrafyasında milletimizin huzurunun ve güvenliğinin sağlanması için özverili bir şekilde gece-gündüz çalışan Türk polisi, görevlerini gelecekte de başarılı bir şekilde sürdürecektir. Bu vesile ile milletinin huzur ve güvenliği için şehit ve gazi olan polislerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm emniyet teşkilatı mensuplarının, polis haftasını en içten dileklerimle kutluyorum.

Kemal Yakup Azizoğlu

Çıldır Belediye Başkanı


Milletimizin huzur ve güven içerisinde hayatını sürdürebilmesi için polisimizin tek başına görevini yerine getirmesi yeterli değildir. Kamu düzeninin sağlanması, kanunların uygulanması, toplumda huzur ve güvenin sürdürülmesi bakımından vatandaşlarımıza da önemli görevler düşmektedir. Emniyet Teşkilatımız, halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan Çıldır´ımızın bir huzur kenti olmasında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da canla başla çalışacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm emniyet mensuplarımıza başarılar diliyorum.

Baha YUNUSOĞLU

CHP Çıldır İl Genel Meclis Üyesi


 

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk´ün Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır ? sözünden hareketle görevlerini en iyi şekilde yerine getirmekte olan Polis Teşkilatımızın 175´ncü Kuruluş yıldönümünü kutluyorum" dedi.

     Vural mesajında; "Kuruluşundan bugüne Milletimizin can ve mal güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatımızın 175´ncü kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

     Polis Teşkilatı, bir yandan hukuka ve yasalara bağlılıktan ayrılmadan, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için cansiperane bir şekilde çalışırken, aynı zamanda ülkemizin bölünmez bütünlüğüne de sonsuza dek sahip çıkacaktır. Milletimizin birliği ve beraberliğinden rahatsız olan çevrelere karşı verilen mücadele ise ilelebet sürecektir.

    Bu vesile ile Polis Teşkilatımızın 175´ncü kuruluş yıl dönümünü kutlar, tüm polislerimize görevlerinde başarılar dilerim.

 

Ahmet Rıfat Vural

Çıldır Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi


 Türk Milleti´nin emniyet ve asayişini sağlamak için fedakârca çalışan, 24 saat görevinin başında olan, Vatanın her köşesinde adaletin ve huzurun temini için kahramanlıkla ve canı pahasına görev yapan emniyet mensuplarının bu özel gününü kutlarım.

Türkiye Cumhuriyeti´mize yönelecek her türlü şer odaklarını önlemek ve her karışı Atalarımızın kanları ile sulanmış bu Vatan toprakları üzerinde milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşamasını temin eden polis teşkilatımıza olan güvenimiz tamdır..

Bu duygu ve düşüncelerimle Emniyet teşkilatımızın başarılarının devamını dilerken, Türk milletinin ebedi bekası, ülkemizin huzuru ve adaletin tesis edilmesi için can veren Aziz Şehitlerimizi rahmet ve dua ile yad ediyorum.

Volkan TOPKAYA
Milliyetçi Hareket Partisi

Çıldır İlçe Başkanı