PARTİSİNE İHANET EDEN ZAVALLILAR

PARTİSİNE İHANET EDEN ZAVALLILAR

31 Martta yapılacak olan...

    31 Martta yapılacak olan Mali İdareler seçimine hızla yaklaşırken, geçmişte partisinin Milletvekilliği gibi büyük bir görev ile onurlandırdığı ve yıllarca bu partiden Milletvekilliği yapan bazı kişiler şimdi partisine ihanet eder hale gelmiş ne yazık ki bu kişiler partilerinin aday gösterdiği Belediye Başkanı adaylarının kendi çıkarları doğrultusunda kaybetmesi için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar.
BEN ADAY DEĞİLSEM KAYBETTİRİRİM
    Aday adaylığı sürecinde Ardahan´a gelip nabız yoklayıp telefonla görüşmeler yapıp acaba aday adayı ?olsam mı? olmasam mı?? deyip partisi görev vermeyince ben yoksam kaybettireceğim gibi çirkin davranışlar sergileyen ve bu parti sayesinde belli bir yere gelmiş olan bu omurgasız şahıslar, son günlerde telefon aracılığı ile Ardahan´da yaşayan tanıdığı kim varsa arayıp ona oy vermeyin gidin şuna verin seçimi kaybettirelim deyip yönlendirme yapmaya çalışıyorlar.
KENDİLERİNİ KÜÇÜK DÜŞÜREN ZAVALLILAR
     Bu ve bunun gibi toplumu yönlendirmeye çalışan partisine ihanet ederek kendilerini toplumda küçük düşüren zavallılar, Ardahan´ın yakasından düşmüyorlar. Ancak artık insanlar bu şahısların ne mal olduğunu görüyor. Ve bunların sözlerine itibar etmiyorlar. Ne yazık ki her seçimde olduğu gibi bu seçimde de ortaya laf atıp fitne, fesatlık ve dedikodu yapıp ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar.
ÇOK KIZACAKLAR
   Bu yazım bu şahısları çok kızdıracağa benziyor. Ancak bu yazımdan bir ders çıkarmalarını istiyorum gelip partilerine emek versinler, canla başla çalışsınlar hep bana, hep bana demesinler insanların gönlünü alıp dürüst olsunlar. Partilerine ne kadar bağlı olduklarını görelim eğer gelip canla başla çalışmazlarsa bence ben partiliyim demesinler ve bir daha bu partinin önünden bile geçmesinler.

Şahin Şirin / Ardahan