PARTİLERDE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

PARTİLERDE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Yeniden Refah Partisinden Demokrasi ve Atılım Partisine...

        Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanı Caner Çoban ve Merkez İlçe Başkanı İhsan Polat, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ardahan İl Başkanlığını ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

       Demokrasi ve Atılım Partisi Ardahan İl başkanı Candar Yılmaz ve Kurucular tarafından karşılanan Yeniden Refah Partisi Heyeti, Ardahan gündemi başta olmak üzere birçok konu hakkında fikir alışverişinde bulundular.

         Türkiye’nin özlediği mutlu yarınlarına Deva Partisi’nin ortaya koyduğu vizyonla çıkacağını belirten Deva İl Başkanı Candar Yılmaz, Partisine yoğun bir teveccühün olduğunu söyledi. Başkan Yılmaz, “Kısa süre içerisinde Göle, Ardahan Merkez ve İl Kongremizi yaptık. Türkiye’de ilk kongreyi Ardahan yaptı. Partimizin lideri ve yapısı halk tarafından çok beğeniliyor. İktidar sloganıyla yola çıktık. Kapımız her görüşten insana açıktır. Biz insanların ırkına, mezhebine ve rengine bakmıyoruz. Herkesin kendisini bulacağı, fikirlerini ifade edebileceği özgür bir partiyiz. Birlik ve huzur içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyerek Yeniden Refah Partisi Heyetinin nazik ziyaretine teşekkür etti.

      Demokrasi ve Atılım Partisi ile Yeniden Refah Partisi Ardahan 1. Olağan Kongrelerini yaptılar. Kongreler ardından teşekkür ziyaretlerine başlayan Yeniden Refah Partisi Ardahan İl teşkilatı,  kirli siyasetin son bulduğunu, bundan sonra siyaseti temiz ellerin yapacağını, barış, kardeşlik ve sevginin Ardahan siyaset sahnesinde yer alacağını belirttiler.