ÖZEL ÖZEN BAŞVURUSUNU YAPTI

ÖZEL ÖZEN BAŞVURUSUNU YAPTI

Cumhuriyet Halk Parti’si (CHP)’den Ardahan Milletvekili aday adayı

            Cumhuriyet Halk Parti’si (CHP)’den Ardahan Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden eğitimci Özel Özen, yoğun bir kalabalıkla CHP İl Binasında aday adaylığını açıkladı.

         CHP Ardahan İl Binasında milletvekili aday adaylığı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Özen, partililere ve katılımcılara teşekkür etti. Konuşmasına önce Kürtçe başlayan Özen, yoğun alkış aldı. Geçtiğimiz ay Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde etkili olan depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Özen, yaralılara da acil şifalar temennisinde bulundu.

“YENİ BİR HİKAYE YAZMAK İSTİYORUZ”

       Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ardahan’da iki vekil çıkarması gerektiğine dikkat çeken Milletvekili aday adayı Özel Özen, “İlk günden son güne kadar halkıma kendimi anlatmaya çalıştım, başarılı olduysam ne mutlu bana. Cumhuriyet Halk Partisi artık Ardahan’da 2 vekili hak ediyor, bunun tek bir yolu ise şahsımın adaylığından geçmektedir diye düşünüyorum. Bizler yeni bir hikaye yazmak istiyoruz. Millet ittifakı ve HDP’ye oy vermiş halkımız ile bunu başaracağız. Buradan HDP’ye gönül vermiş dostlarıma da sesleniyorum, artık değişimin vakti gelmiştir, gelin artık bir arada olalım, bazı şeyleri değiştirelim” dedi.

ARTIK DEĞİŞİMİN VAKTİ GELMİŞTİR

          2019 Yılında CHP’den Göle Belediye Başkan adayı olan ve seçimi az bir farkla kaybeden Milletvekili aday adayı Özel Özen, eğitim alanında 22 yıllık emeğinin olduğunu söyledi.

ADALET VE EŞİTLİĞİ GÖZETMEK SİYASETLERİN EN İYİSİDİR

       Hz. Ali'nin sözüyle konuşmasını bitiren Özen, “Sevgili Ardahanlılar, bizler ekonomik krizlere, açlık sınırında yaşamaya, kimliğinde ve inancında yaşam tarzından dolayı ayrıştırmaya, komşuları ile kavga eden bir dış siyasete, kadın düşmanı uygulamalarına, doğasının tahrip edilmesine, şovenizme ve adaletsiz bir düzende yaşamaya mahkum değiliz. Alevi kardeşlerimin sözü ile fazla uzatmadan bitirmek istiyorum. Adalet ve eşitliği gözetmek siyasetlerin en iyisidir” ifadesini kullandı.

ORTAK AKIL VE İSTİŞARE KÜLTÜRÜNE ÖNEM VERİYORUM

       Atanamayan Kimya Öğretmeni Eşi Şükran Özen Hanım Efendi ile birlikte basının karşısına geçen CHP’li Özel Özen, atanamayan öğretmenler ile ilgili de mesaj verdi ve 4 çocuk babası olduğunu söyledi. Ardahan’ın sorunları ve gerçekleştirmek istedikleri projeleriyle ilgili önümüzdeki günlerde bilgi ve belgeye dayalı olarak kamuoyuna rapor sunacağını belirten Özen, genç olmasının avantaj olduğunu daha çok koşuşturmak için en iyi adayının kendisi olduğunu iddia etti. Özen son olarak, ortak akıl ve istişare kültürü ile çalıştığını, Ardahan’ın faydasına olan güzelliklerin hizmete dönüşmesi için azami çaba ve gayret sarf ettiğini de sözlerine ekledi.