ÖĞÜTTEN YILDIRIM`A TAM DESTEK

ÖĞÜTTEN YILDIRIM`A TAM DESTEK

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt,Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım`a, yarın oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçını statta izlemesi için izin verilmesini istedi.

        CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt,Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a, yarın oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçını statta izlemesi için izin verilmesini istedi.

     Öğüt, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın geçen yıldan beri cezaevinde olduğunu, şike olmadığına dair kararlar çıkmasına rağmen tutukluluğunun devam ettiğini söyledi.

     Türkiye'nin gözünün, Fenerbahçe-Galatasaray arasında yarın oynanacak Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu maçında olacağını belirten Öğüt, "Futbol tarihimizde sadece bir kez gerçekleşecek olan böylesine önemli bir maçta  Fenerbahçe camiasının Başkanı, bu tarihi anda cezaevinde değil, statta olmalıdır. Kamu vicdanı da bunu ister. Bu iznin verilmesi son dönemde artan şiddet atmosferini de bir nebze olsun azaltacaktır. Yargılamanın devam ettiği bu süreçte, sadece maç günü cezaevinden izinli olarak çıkması ve statta bulunması, kamuoyunun vicdanını rahatlatacak bir istektir. Aziz Yıldırın'a maçı izlemesi için izin verilmesini kamuoyu adına talep ediyorum" diye konuştu.

       Öğüt, Aziz Yıldırım'ın ne kaçma, ne de delilleri karartma ihtimalinin söz konusu olmadığını sözlerine ekledi.