ÖĞÜT`E TEPKİLER ARTIYOR

ÖĞÜT`E TEPKİLER ARTIYOR

Çıldır Meslek Yüksek Okuluna tahsil edilmek üzere yapımı devam eden yüz kişilik öğrenci yurdu için vaadini yerine getirmediği öne sürülen Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt`e tepkiler artıyor.

 

          Çıldır ilçesinde Çıldır Meslek Yüksek Okuluna tahsis edilmek üzere yapımı devam eden yüz kişilik öğrenci yurdu için vaadini yerine getirmediği öne sürülen Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt'e tepkiler artıyor.

        Çıldır Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneği tarafından Çıldır Meslek Yüksek Okulu öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılamak için yüz kişilik öğrenci yurdu yapımına başlandı. Yurt yapımı için yardım desteğinde bulunacağını vaat eden iş adamları sözlerini yerine getiremeyince yurt yönetimi sıkıntıya düştü.

           Konuyla ilgili açıklama yapan ÇYÖGD Başkanı Yusuf Yılmaz, "Öğrencilerimize sıcak bir yuva kazandırmak için bu yola girdik fakat destek sözü veren iş adamlarımız vaatlerini yerine getirmeyince bizde sıkıntıya düştük. Bağış toplamak için İstanbul'da bir gece düzenleyerek tv programına konuk olduk. Bu arada halkın karşısında yurdun iki odası kendi yaptıracağını beyan eden CHP Ardahan Milletvekilimiz Ensar Öğüt sözünü yerine getirmedi. Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Öğüt'ün bize CHP tabanı yardım yapmamı istemiyor bu yüzden destek veremem demesi bizleri daha çok üzmüştür" dedi.

         Yurt inşaatının durma noktasına gelmesi ve vaat eden iş adamlarının sözlerini yerine getirmemesi halk arasında da tepkilere yol açarken Çıldır esnafı kendi arasında yurt için bağış toplama kampanyası başlattı