ORHAN " KURBANLARINIZ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BİZİMLE ULAŞSIN``

ORHAN " KURBANLARINIZ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BİZİMLE ULAŞSIN``

Türk Kızılay Çıldır Şube Başkanı İsa Orhan Kurban bayramının yaklaşmasıyla beraber kurban kesecek vatandaşların kurbanlarını Kızılay`a bağışlaması için çağrıda bulundu.

 

        Türk Kızılay Çıldır Şube Başkanı İsa Orhan Kurban bayramının yaklaşmasıyla beraber kurban kesecek vatandaşların kurbanlarını Kızılay'a bağışlaması için çağrıda bulundu.
        Kızılay Çıldır Şube Başkanı Orhan İHA muhabirine yaptığı açıklamada '' Kurban bayramının yaklaşmasıyla beraber kurban kesmeyi düşünen vatandaşlarımızın kurban bağışlarını kabul etmeye başladık.  Genel merkezimizin belirlemiş olduğu kurban bedeli 675 tl'dir. Bağış yapmayı düşünen vatandaşlarımız Türk Kızılay hesabına, şubemize veya 168 numaralı ücretsiz bağış hattımızı arayarak bizlere ulaşabilirler. Vekâlete alınan kurbanlar Et-Balık Kurumu kombinelerin de noter huzurunda, din adamları gözetiminde dualarla kesilerek kavurma ve konserve yapılacaktır. Yapılan bu konserveler yıl içerisinde Türkiye'nin dört bir tarafında yardıma muhtaç ailelere ulaştırılacaktır. Bağış sahiplerinin vekâleti ve bizim hizmet ağımızla bu bayramda el ele verip milyonlarca ihtiyaç sahibi aileyi sevindirmeyi amaçlıyoruz'' dedi. 
       Herkesin bu kutsal amaç için bir araya gelmesini beyan eden Orhan tüm İslam aleminin kurban bayramını kutlayarak, hayırlara vesile olmasını sözlerine ekledi.