ORHAN LİSTEYE GİRMEYİ BAŞARDI

ORHAN LİSTEYE GİRMEYİ BAŞARDI

Cumhuriyet Halk Partisinden İstanbul Sancaktepe'den Belediye meclis üyesi aday adayı olan Sinan Orhan, listede kendine yer buldu.

    Çıldır Taşdeğirmen köyü halkından Sinan Orhan 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin'in listesinde Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak yer aldı.

   İstanbul Sancaktepe CHP Belediye Meclis Üyesi adayı Sinan Orhan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Kıymetli STK Başkanlarımız, Komşularım, Dostlarım, Akrabalarım. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde sizlerin önerileri, talepleri ve destekleri ile partimden Sancaktepe Belediye Meclis Üyeliği için talep açmıştım. Aday adaylığım sürecindeki güçlü destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Sancaktepemizin değişimi için partimin bir neferi olarak mücadeleme meclis üyesi adayı olarak devam ediyorum. Bu süreçten sonra hepinizin çok daha güçlü desteğine ihtiyacım var. Şimdiden vereceğiniz güçlü destek için çok teşekkür ederim. Sağolun, Varolun. Saygı ve Sevgilerimle.