ORDU´DAN SARIKAMIŞ´A

ORDU´DAN SARIKAMIŞ´A

Sarıkamış Şehitlerini anmak üzere ...

    Sarıkamış Şehitlerini anmak üzere Ordu´dan yola çıkan bisikletçiler, Ardahan´a ulaştı. Vali Mustafa Masatlı, Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu´na katılan sporcuları, Ardahan toprağı teslim ederek Sarıkamış´a uğurladı.
    Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve 30 Aralık´ta Ordu´dan başlatılan etkinlik kapsamında 4 gündür pedal çeviren Atilla Bisiklet Takımı´ndan 12 sporcu, Ardahan´a ulaştı. Ardahan Valiliği önünde toplanan sporcuları Vali Mustafa Masatlı karşıladı.

   Sporcularla tek tek görüşen Vali Masatlı, ?Sarıkamış´ta bu ülkenin bekası için, bu milletin devamı için canlarını feda eden Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Onlar, Sarıkamış´ta şehit oldular. Biz, onların sayesinde bugün burada huzurlu, güvenli bir şekilde yaşıyoruz. Ama ne mutlu bize ki biz onları unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız. Sizler de bisikletçiler olarak farkındalık oluşturmak, dikkat çekmek için bizim topraklarımıza da gelmişsiniz. Biz, sizleri ağırlamaktan, sizleri burada görmekten çok mutluyuz. Bu projeye destek veren Kastamonu Bisiklet Temsilciliğine, İstanbul´da ki Bisikletçiler Derneğine buradan canı gönülden teşekkür ediyorum. Güzel insanları olan, sıcak kalpleri olan Ardahanımızın sevgilerini gittiğiniz her yere götürmenizi sizden istiyoruz. Yolunuz açık olsun. İlimizin toprağını size teslim ediyoruz. Bunu siz en güzel şekilde yerine teslim edeceksiniz? dedi.

Vali Masatlı, daha sonra Sarıkamış´a götürülmek üzere Ardahan toprağını bisikletçilere teslim etti ve hatıra fotoğrafı çektirerek bisikletçileri Sarıkamış´a uğurladı.