OKUMAK İÇİN 1 TL YETER

OKUMAK İÇİN  1 TL YETER

Türk Kızılayı Çıldır Şubesinin başlatmış olduğu köy okullarımız kitapsız kalmasın kampanyasına Gençlik Kollarından da destek geldi.

 

      Türk Kızılayı Çıldır Şubesinin başlatmış olduğu köy okullarımız kitapsız kalmasın kampanyasına Gençlik Kollarından da destek geldi.
        Türk Kızılayı Çıldır Şubesinin köy okullarındaki kitap ihtiyacını karşılamak için başlatmış olduğu köy okullarımız kitapsız kalmasın kampanyasına Türk Kızılayı Çıldır Şubesi Gençlik Kollarıda destek verdi. "Okumak için 1 TL yeter'' sloganı ile kampanyaya destek veren Türk Kızılayı Çıldır Şubesi Gençlik Kolları esnaf ve kamu kuruluşlarını dolaşarak 1 TL topladılar. Kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Kolları Başkanı Uğur Arpaçay "Türk Kızılayı Çıldır Şubemizin başlatmış olduğu kitap kampanyasına bizde Gençlik Kolları olarak destek verip "Okumak için 1 TL yeter'' sloganı ile yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla esnaf ve kamu kuruluşlarımızı dolaştık. Başlatmış olduğumuz kampanya çerçevesinde 345 TL yardım topladık. Sloganımız 1 TL olduğu için hiç kimseye makbuz veremedik. Fakat toplamış olduğumuz yardımları Türk Kızılayı Çıldır Şubemize teslim ederken 345 TL tutarındaki makbuzumuzu da teslim aldık. Kampanyamızda bizlere yardımlarını esirgemeyen herkese şahsım ve yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.