ÖĞÜT FAYTONLA, YILMAZ SON ANDA BAŞVURU YAPTI

ÖĞÜT FAYTONLA, YILMAZ SON ANDA BAŞVURU YAPTI

Milletvekilliği yaptığı dönemlerde....

    Milletvekilliği yaptığı dönemlerde Ardahan ismini en çok kullanan, Meclisin renkli simalarından TBMM´de en çok soru önergesi vererek iktidarı terleten, sıra dışı eylemleriyle tüm Türkiye´nin gündemine oturan, CHP Ardahan 22,23 ve 24 Dönem Milletvekili Ensar Öğüt, milletvekili aday adaylığını açıkadıktan sonra CHP Genel Merkezine faytonla giderek başvurusunu gerçekleştirdi.

    24 Haziran´da yapılacak 27. dönem milletvekili genel seçiminde aday adayı olmak için CHP´ye yaklaşık 2 bin kişinin başvuruda bulunduğu bildirildi. Aday adaylığı başvurusunda bulunanlar, zaman zaman renkli görüntülere de yol açtı.

    Ardahan 22,23 ve 24 Dönem Milletvekili Ensar Öğüt, başvurusunu yapmaya faytonla geldi. Parti girişinde et ve tarım ürünlerinin ithalatını eleştiren bir açıklama yapan Öğüt, çiftçilerin zor günler yaşadığını belirterek, yanında getirdiği pet kaplardaki sütü yere döktü.

  Türk siyaset tarihine damga vuran, yaptığı eylemlerle kamuoyunda büyük ses getiren, çıkışlarıyla gündem yaratan, Türkiye´de bir ekol haline gelen, Ardahan´ın markası ve unutulmayan yüzü CHP Ardahan 22,23 ve 24 Dönem Milletvekili Ensar Öğüt, yine Ardahan´ın sorunlarını gündeme getirdi ve yine görsel bir eylem yaparak çiftçinin ve üreticinin yaşadığı sıkıntıların çözüm bulmasına dikkat çekti.

    CHP Ardahan Milletvekili, CHP´nin Dışişleri Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz´ın büyük şehirlerden aday olması bekleniyordu. Yılmaz ise müracaatın son gününde Ardahan Milletvekili adaylığı için başvuru yaptı.