ÖDÜLÜN SAHİBİ ERSİN AYAKKABI OLDU

ÖDÜLÜN SAHİBİ ERSİN AYAKKABI OLDU

İstanbul Deri ve Deri Mamulleri...

   İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği (İDMİB) tarafından 5 farklı kategoride sektörün geçen yıl gerçekleştirdiği ihracata katkı sağlayan başarılı firmalar ?İhracatta Fark Yaratanlar? ödülünün sahibi oldu. İDMİB´in ödül verdiği firmalardan bir tanesi de, Sultangazi´de faaliyet gösteren ERSİN AYAKKABI oldu?

   İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği (İDMİB) tarafından verilen ?İhracatta Fark Yaratanlar?ödülü,  5 farklı kategoride sektörün geçen sene gerçekleştirdiği 1,7 milyar dolarlık ihracata katkı sağlayan başarılı 346 başarılı firmaya verildi.

   Yenibosna´da bulunan Dış Ticaret Kompleksi´nde düzenlenen ?İhracatta Fark Yaratanlar? ödül töreninde, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, İDMİB Başkanı Mustafa Şenocakve sektör temsilcilerinin yer aldı.

   İDMİB, platin, altın, gümüş, bronz ve başarı sertifikası ile 5 ayrı kategoride toplam346 ihracatçı ödüle layık görüldü. 1975 yılından günümüze değin, sürekli olarak kendini yenileyerek hizmet vermeyi amaç edinen Ersin Ayakkabı´da ihracata katkı sağlayan başarılı firmalara arasında yer alarak, ödülhanesine bir ödül daha ekledi.
Başta Türkiye olmak üzere, Avrupa,Asya,Ortadoğu ve Afrika Kıtasındaki ülkelere satış yapan Ersin Ayakkabı´nın Türk ekonomisine ve istihdamına sağladığı katkı İDMİB tarafından ödüllendirildi. 5 farklı kategoride ödül alan ihracatçılar arasında ayakkabı sektöründe ülkemizi ve ilçemizi temsil eden Ersin Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Çukurçayır, ödülünü Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle´nin elinden aldı.