MUTLU HUZURLU BAYRAMLAR

MUTLU HUZURLU BAYRAMLAR

Dini bayramlarımızdan olan

Dini bayramlarımızdan olan mübarek Kurban Bayramı`na milletçe el ele gönül gönüle ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. İnsanı insan yapan değerlerin doruk seviyesine ulaştığı yoğun günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından da çok büyük bir öneme ve değere sahiptir. Çünkü bu güzel günleri; kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, yardımlaşma duygularının arttığı, hoşgörünün hakim olduğu bir iklimde yaşamak gerekmektedir. Her bayramda olduğu gibi sevdiklerimizle hasret giderirken; en güzel anıları birlikte paylaşmalı, en güzel hatıraları bu bayramda da tazelemelidir. Bu vesile ile Tüm halkımızın Kurban Bayramını Kutlarım

 

Mustafa Masatlı 

Ardahan Valisi

************************************************************ 

Kurban bayramının; ülkemizi, İslam dünyası ve bütün insanlık için barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Kurbanların kesildiği, fakirlerin gözetildiği, akrabaların, komşuların, arkadaşların hatırlandığı ve ziyaret edildiği bu kutlu günlerde, sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir. Fakirler, yaşlılar ve kimsesizler hatırlanmalı, kesilen kurbanlardan kesemeyenlere de ulaştırmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum

Bedirhan İmamoğlu

Çıldır Kaymakamı

************************************************************  

Bayramlar sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en kuvvetli olduğu günlerdir. Bayramlarda yaşadığımız güzel duyguların, sadece bugünlerle sınırlı kalmaması gerekiyor. Hayatımızın her döneminde aynı halis niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacak. Bu duygu ve düşüncelerle Çıldırlıların ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı`nı kutluyor, tüm vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.

Baha Yunusoğlu
Chp İl Genel Meclis Üyesi

 ************************************************************ 

Birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı, duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı`na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bayramlar sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en kuvvetli olduğu günlerdir. Bayramlarda yaşadığımız güzel duyguların, sadece bugünlerle sınırlı kalmaması gerekiyor. Hayatımızın her döneminde aynı halis niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacak. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının İslam alemine, Milletimize ve Çıldır halkına hayırlar getirmesini Allah`tan niyaz eder, Tüm hemşerilerimizin Kurban bayramını kutlar, saygılar sunarım.?

Ahmet Rıfat Vural

Çıldır Masnşet Gazetesi

İmtiyaz Sahibi

***************************************************

"Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği,insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları,kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerinuygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği,kuvvetlendiği günlerdir. Kurban Bayramının, bir yandan duyguların tazelenerek,ruhların dinlendirilerek bir yandan da geçen zamanın muhasebesi yapılarakgeçirilmesi yararlı olacaktır. Sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın,dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üstnoktaya çıktığı böyle zamanların çoğaltılması ve her günün bayram gibiyaşanabilmesi için gayret sarf etmeliyiz. Kurban Bayramı ve diğer özel günlerinbizlere hatırlattığı en önemli husus budur."

Gürbüz Arpaçay

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi