MUSTAFA YILDIZDOĞAN SEVENLERİYLE BULUŞTU

MUSTAFA YILDIZDOĞAN SEVENLERİYLE BULUŞTU

Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı`nın düzenlediği, "Ülküde Birlik, Ülkede Birlik" gecesi Kazım Karabekir kapalı spor salonunda düzenlendi.

 

 

           Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın düzenlediği, ’’Ülküde Birlik, Ülkede Birlik’’ gecesi Kazım Karabekir kapalı spor salonunda düzenlendi.

           Geceye Erzurum ülkü Ocakları İl Başkanı Abdullah Kırmacı, Artvin ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Kılınç, Kars ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Ersaşmış ile, il ve ilçe teşkilatı yöneticileri ve partililer katıldı.

           Gecede konuşma yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve kültür vakfı başkanı Vedat Yılmaz, günümüz koşulları göz önüne alındığında başarıya ulaşabilmek için saflarımızı daha da sıklaştırmalı her türlü küskünlüğü dargınlığı bir kenara bırakmalıyız dedi. Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti:

           "Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir. Kardeşin kardeşe dargınlığı, kırgınlığı ve ayrılığı olamaz. Milletimiz adına bu bütünlüğü sağlamak, ülkücü kimliğe sahip bizler için adeta bir zorunluluk haline gelmiştir. Bu birliği gerçekleştirmemek ise bir vebale ortak olmaktır. Unutmayalım ki ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır."

            Daha sonra gecede sahne alan Mustafa Yıldızdoğan, alkışlar arasında sahneye çıktı. Türkiyem türküsünü söyleyerek konserine başlayan Yıldızdoğan, sevenlerinin eşliğinde şarkılarını söyledi.

           Mustafa Yıldızdoğan’ı yaklaşık 2 binin üzerinde Ardahanlı müzik sever dinledi. Bu arada konser boyunca, MHP ile Ülkü Ocakları lehine sloganlar atıldı.