www.cildirgoyce.com

MUHTARLARDAN MEHMETÇİK İÇİN GECE

MUHTARLARDAN MEHMETÇİK İÇİN GECE

Çıldır Muhtarlar Derneği...

   Çıldır Muhtarlar Derneği düzenleyecekleri kaz gecesinde elde edilecek geliri Mehmetçik Vakfı´na bağışlayacak.

   Çıldır Muhtarlar Derneğinin geleneksel olarak düzenlemiş olduğu kaz gecesinin geliri bu yıl Mehmetçik Vakfı´na bağışlanacak. Geçtiğimiz yıllarda düzenlemiş oldukları kaz geceleri ile son derece güzel işlere imza atan Çıldır Muhtarlar Derneği, dernek olarak almış oldukları kararla bu yıl yapacakları kaz gecesini ücretli yaptılar. Geceden elde edilecek tüm geliri Mehmetçik vakfı´na bağışalaycak olan Çıldır Muhtarlar Derneği, tüm herkesi bu anlamlı geceye destek olamaya davet ettiler.

   Düzenleyecekleri kaz gecesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Çıldır Muhtarlar Derneği Dernek Başkanı Arif Uzunkaya ?Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Kahraman Mehmetçiklerimiz, Zeytin Dalı Harekatı´yla bizim için canlarını ortaya koyarak başarıdan başarıya koşuyorlar. Buradan şehit olan kahramanlarımıza rahmet dilerken, Türkiye´nin güneyinde Afrin´de Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası için mücadelesini kararlılıkla sürdüren Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu ve onlara desteğimizi göstermek için bu yıl düzenleyeceğimiz geleneksel kaz gecemizin gelirinin tamamını Mehmetçik Vakfı´na bağışlayacağız.

   Biz Çıldır Muhtarlar Derneği olarak hez zaman askerimizin, polisimizin ve devletimizin yanındayız. İçerde ve dışarda güvenlik kuvvetlerimizin terör örgütlerine ve onların destekleçilerine karşı vermiş olduğu mücadele son derece gurur vericidir. Türk Milleti tarihten bu yana hiçbir zaman zulme ve haksızlığa boyun eğmemiş ve her daim mazlumun yanında olmuştur. Şu an askerimizin Zeytin Dalı harekatıyla Suriye´nin kuzeyinde Afrin´de vermiş olduğu mücadele zalime korku, mazluma umut olmuştur. Ünlü şairimiz Yahya Kemal Beyatlı´nın dediği gibi ?şu kopan fırtına Türk ordusudur yarabbi / Senin uğrunda ölen ordu budur yarabbi / Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed namın / Galib et, çünkü bu son ordusudur İslam´ın?. Vatanın bekası için mücadelesine devam eden kahraman Mehmetçiklerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Kahraman Mehmetçiklerimize destek için tüm herkesi 12 Mart pazartesi günü düzenleyeceğimiz kaz gecesine bekliyor, herkese şimdiden muhtarlar derneği ve şahsım adına teşekkür ediyorum? dedi.

/resimler/2018-3/10/1108379705289.jpg