MUHTARLAR DERNEĞİNDEN BİRLİKTELİK MESAJI

MUHTARLAR DERNEĞİNDEN BİRLİKTELİK MESAJI

Çıldır Muhtarlar Derneği Genel Kurul yaparak...

            Çıldır Muhtarlar Derneği Genel Kurul yaparak yeni yönetim kurulunu oluşturdu.

         Çıldır Öğretmenevi Konferans salonunda yapılan genel kurula Çıldır Muhtarlar Derneği üyesi olan bütün muhtarlar katıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Divan Başkanı ve iki üye seçildi. Divan Başkanı tarafından yapılan seçimin ardından bütün muhtarların oyları ile Eşmepınar Köyü Muhtarı Arif Uzunkaya başkan olarak seçildi. Seçimin ardından Çıldır Muhtarlar Derneği başkanı seçilen Arif Uzunkaya yaptığı konuşmasında “Yaklaşık bir ay önce arkadaşlarımızla birlikte gerekli prosedürleri tamamlayarak kurduğumuz derneğimizin bugün yapmış olduğumuz seçimle birlikte yeni yönetim kurulunu belirledik.  Derneğimiz ve yeni yönetimimiz ilçemize ve hepimize hayırlı olsun. Bu dernek ile oluşturmuş olduğumuz birliktelikle muhtarlar olarak daha güçlü ve daha aktif olarak hizmet edeceğiz. Nerede bir eksiklik nerede bir aksaklık var ise senin, benim demeden Dernek çatısı altında çözümü daha kesin sonuçlar alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Birlikte hareket edersek muhatabımız kim olursa olsun elimiz her zaman daha güçlü olacak. Bu derneği kurmamızın en büyük amacı da bu idi. Çünkü muhatabımız olacak kurum yada kişi seni, beni değil 40 tane muhtarı muhatap alacaktır. Bugün burada benim başkanlığımda karar kılıp, destekleyen bütün muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca derneğimizin kuruluş aşamasında ve yakın bir zamanda yapmayı planladığımız Kaz Gecesi organizasyonunda bizlerden desteğini esirgemeyen Emekli Yazı İşleri Müdürümüz Yalçın Gökçe’ye de Dernek üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

                       VURAL’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

       AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural seçimin tamamlanmasının ardından muhtarlarını ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Vural burada yaptığı konuşmasında “ kurmuş olduğunuz bu dernek öncelikle sizlere, sonrada ilçemize hayırlı oldun. Yeni başkanı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. İlçemizde birlikte hareket etmenizi sağlayacak olan Muhtarlar Derneği sizleri daha güçlü kılacaktır. Ben gerek AK Parti İlçe Başkanı olarak, gerekse gazeteci kimliğimle her zaman sizlerin yanında olacağım. Takıldığınız her ne olursa olsun benim kapım sizlere sonuna kadar açıktır. Derneğiniz bir kez daha ilçemize hayırlı olsun diyor, beni dinlediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

         Çıldır Muhtarlar Derneği ilk organizasyon olarak Kaz Gecesi düzenleyeceklerini belirttiler. Geceye Çıldır ve Ardahan’dan Mülki amirler katılacağı belirtilirken, Kaz Gecesinin Emekli Yazı İşleri Müdürü Yalçın Gökçe’nin Yukarı Canbaz köyündeki tarihi baba evinde yapılacağı söylendi.

 

ÇILDIR MUHTARLAR DERNEĞİ GÖREV DAĞILIMI:

Başkan

- ARİF UZUNKAYA

Yönetim Kurulu

- Hulusi Çetinkaya

- Engin Coşkun

- Henis Ballıkaya

- Evren Aksu

- Sinan Kaya

- OIcay Gündoğdu

Denetim Kurulu

- Selçuk Avcı

- Reşat Altunbulak

- Vedat Kızılırmak