MUHTARLAR DERNEĞİ 3. GENEL KURULUNU YAPTI

MUHTARLAR DERNEĞİ 3. GENEL KURULUNU YAPTI

Çıldır Muhtarlar Derneği...

    Çıldır Muhtarlar Derneği üçüncü Olağan Genel kurulunu yaptı.

   Çıldır Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda yapılan genel kurula Çıldır Muhtarlar Derneği üyesi olan muhtarlar katıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Çıldır Muhtarlar Derneği saymanlığını yapan emekli Yazı İşleri Müdürü Yalçın Gökçe 2017 yılına ait gelir ve giderler hakkında muhtarları bilgilendirdi. 

    Çıldır Muhtarlar Derneği Başkanlığına tek aday olan mevcut başkan Arif Uzunkaya derneğe üye muhtarların oylarıyla üçüncü kez seçildi. Seçimin ardından üçüncü kez başkan seçilen Arif Uzunkaya yaptığı açıklamada ? 2015 yılında sizlerle birlikte kurmuş olduğumuz derneğimizin, üçüncü genel kuruluna imza attık. Bugün burada olan veya mazeretlerinden dolayı burada bulunmayan dernek muhtarlarımıza, derneğimize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum.

    Derneğimizin kuruluş amacı "birlikten kuvvet doğar " sloganı ile geçtiğimiz iki yıl boyunca olumlu anlamda güzel işler yaptık. Hepimizin köylerimizde veya mahallelerimizde göreve talip olma amacı, köylerimizin ve mahallelerimizin sorunlarını en aza indirmek, vatandaşımıza en güzel hizmeti götürmek. Bunun dernek çatısı altında daha güçlü ve daha hızlı bir şekilde halka ulaşacağına inandığımız için bugün Muhtarlar Derneği çatısı altında bir aradayız. İki yıl boyunca güzel diyaloglarla, birbirimizi kırmadan, incitmeden kayda değer işler yaptığımıza inanıyorum. Bu dernek çatısı altında tüm sorunları çözeceğimize yürekten inanıyor, bir kez daha beni başkanlık görevine layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

/resimler/2017-12/7/1337230776889.jpg