MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ

MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ

Geçen yıl kurulan ....

        Geçen yıl kurulan Çıldır Muhtarlar Derneği ilk genel kurulunu yaptı.

       Çıldır Öğretmen Evinde yapılan Genel Kurula Derneğe üye olan muhtarlar katıldı. Genel Kurul öncesi konuşma yapan Çıldır Muhtarlar Derneği Başkanı Arif Uzunkaya ? geçtiğimiz yıl kurmuş olduğumuz derneğimizin birinci yılını geride bıraktık. Dernek olarak ilk yılımızda çok fazla bir şey yapamadık. Özellikle derneğimiz için tutmuş olduğumuz yerin şehir merkezi dışında olması sebebiyle dernek üyelerimiz arasında kopukluklar oldu. Bu yıl derneğimiz için daha merkezi bir yerde yer kiralayacağız. Bu konu hakkında Çıldır Belediye Başkanımız sayın Yakup Azizoğlu ilede görüştük. Sağolsun başkanımız bize yardımcı olacağını dile getirdi. Ayrıca muhtarlarımız arasındaki iletişim kopukluklarını gidermek için mesaj sistemi oluşturduk. Bundan sonra dernek yönetimimiz tüm muhtarlarımıza bu mesaj kanalı ile mesajlar göndererek koordineli bir şekilde çalışacağız. Bugün burada bulunduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyor, yeni seçilecek yönetime başarılar diliyorum? dedi.

      Dernek Başkanının konuşmasını ardından Çıldır Muhtarlar Derneğinin saymanlığını yapan emekli Yazı İşleri Müdürü Yalçın Gökçe geçen yıl ki mali gelir ve giderler hakkında dernek üyelerine bilgi verdi. Geçen yıl 15 tl olarak belirlenen aylık aidat oy birliği ile 20 Tl ye çıkarıldı.

     Yapılan seçimin ardından tek aday olan dernek başkanı Eşmepınar köyü muhtarı Arif Uzunkaya tüm muhtarların oyları ile yeniden başkanlığa seçilirken,  Ufuktepe mahallesi muhtarı Esra Kuzey başkan yardımcısı, Kaşlıkaya köyü muhtarı Memet Yıldız ise muhasipliğe seçildi. Yönetim kurulu ise, Aşağı Canbaz köyü muhtarı Nusrettin Karaçayır, Başköy köyü muhtarı Cengiz Karalar, Yeni mahalle muhtarı Aytekin Yılmaz ve Saymalı köyü muhtarı Vedat Kızılırmak´tan oluştu.