MUHTAR´DAN COVID-19 İLAÇLAMASI

MUHTAR´DAN COVID-19 İLAÇLAMASI

Çıldır Belediye tarafından

    Çıldır Belediye tarafından Covid-19 virüsüne karşılık önlemler çerçevesinde ev ve işlerinde ilaçlaçma yaptı. Mahalle muhtarları tarafından yapılan ilaçlama halk tarafından da takdir edildi.
Dedekorkut mahallesi muhtarı Erol Yılmaz kendi mahallesinde bulunan ev ve iş yerlerini ilaçalayarak Corono virüs için mahalle sakinlerine de uyarlılarda bulundu.
    İlaçlamayı gerçekleştiren Dedekorkut mahallesi muhtarı Erol Yılmaz " Belediyemiz tarafından temin edilen ilaç ve ilaçlama makinası ile mahalle sakinlerimiz ev ve iş yerlerinde ilaçlama gerçekleştiriyorum. Mahalle sakinlerinin sık kullandığı kapılar ve iç kısımdaki yerleri ilaçlayarak Covid-19 için tebdir alıyoruz. Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımızında evde kal uyarılarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuyorum" dedi.
    İlçalamadan duyulan memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri " Önemli bir vüris ülkemizde etkisini gösteriyor. DEvletimizin aldığı tedbirlerin yanı sıra bizler vatandaşlar olarakda yapılan uyarılara harfiyen uymalıyız. Mahalle muhtarımızında virüsle müdaelece yapmış olduğu ilaçlama ve uyarlılar virüs karşısında daha da etkili bir mücadele vermemizde etkili olacaktır.