MORKOÇ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MORKOÇ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Erdi Morkoç, AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

    Ardahan Aras Elektrik Dağıtım Firması'nda Müşteri Teknik Hizmetler Müdürlüğü ve Başmühendis AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Erdi Morkoç, 31 Mart 2024 yerel seçimler için AK Parti’den Ardahan Belediye Başkan aday adayı oldu.
     Morkoç, aday adaylık evraklarını AK Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz’a teslim etti. Başvurunun ardından açıklamada bulunan Erdi Morkoç, şunları söyledi;
Şehrimizin gelişimi için aday adayıyım
    “Ardahan'ın sokaklarında büyüyen bir esnaf çocuğu olarak, şehrimizin nabzını doğrudan hissetme şansı buldum. Esnaflarımızın ve halkımızın karşılaştığı güçlükleri yakından gözlemleyerek, şehrimizin gerçek ihtiyaçlarını daha derinlemesine anlamaya çalıştım. Ardahan'ın güzellikleriyle birlikte karşılaşılan zorlukları da deneyimleyerek, bu şehre olan bağımı daha da güçlendirdim. Şehrimizin gelişimi ve halkımızın refahı için Belediye Başkanlığına aday adayı olma kararı aldım. Yıllardır edindiğim tecrübeler, aldığım eğitim, parti içindeki sorumluluklarım ve şehrimizle ilgili vizyonumla birlikte, Ardahanımızı daha yaşanabilir, sürdürülebilir ve gelişmiş bir yer haline getirmek için kararlılıkla çalışmayı hedefliyorum. Şehrimiz için yapıcı değişimlere öncülük etmek ve toplumumuzun ihtiyaçlarına daha etkin bir şekilde cevap vermek için buradayım. Siz değerli halkımızın desteğiyle birlikte, şehrimizi daha güzel yarınlara taşıma konusundaki sorumluluğumu heyecanla taşıyacağım. Bu heyecan dolu yolculukta bana güvenen herkese teşekkür eder, ayrıca başvuru yapan değerli aday adaylarına da başarılar dilerim.”