MİLLİ GÜREŞÇİDEN DERSLER

MİLLİ GÜREŞÇİDEN DERSLER

Milli Güreşçi Zeki Bayraktar

    Milli Güreşçi Zeki Bayraktar Çıldır Çok programlı lisesinde hazırlanan spor salonunda güreş dersleri vererek çocuk ve gençleri güreş dalında bir araya topladı.
    İlk dersin startını veren Bayraktar, çocuk ve gençlerden büyük ilgi gördü. Spor dallarının önemini vurgulayan Bayraktar yoğun katılımdan da memnuniyetini dile getirdi.
    İlk derse ısınma hareketleriyle başlayan Bayraktar güreşte dikkat edilmesi gereken husunları titizlikle anlattı. İlk arada gazetemize açıklama yapan Milli güreşçi Zeki Bayraktar," Her spor dalında olduğu gibi güreşte ülkemizde önemli bir yere sahiptir. Ben milli bir güreşçi olarak profesyonelce yaptığım bu işi memleketimdeki çocuklara aktarmak için Milli eğitim müdürlüğümüzünde desteğiyle hazırlanan bu salonda derslere başladım. Uzun yıllar farklı şehirlerde bu sporu icra ettim ve bir çok yarışmaya katıldım. Bugünde memleketime hizmet etmek için buradayım. Haftada üç gün olarak belilediğimiz dersler pazartesi, çarşamba ve cuma günleri icra edeceğiz. İlçemdeki çocuk ve gençleri yoğun katılımı beni memnun etti. Ümit ediyorum ki derslerimiz ilerledikçe İlçemizi Ülkemizde temsil yeteneğine sahip gençleri ortaya çıkaracağız" dedi.