MİLLETVEKİLİ ADAYI KAYADAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

MİLLETVEKİLİ ADAYI KAYADAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İYİ PARTİ ARDAHAN MİLLETVEKİLİ ADAYI AYTEKİN KAYA RAMAZAN BAYRAMI MESAJI YAYINLADI

       ‘’ Milletimizin huzur ve barışa kavuşması ve ekonomik problemler nedeniyle, işsizlik nedeniyle karamsar ve umutsuz günlere uyanan vatandaşlarımızın karamsarlığının son bulması, Türkiye’mizin yarınlara umutlu insanlar ülkesi olması en büyük dileğimizdir.

        Ülkemizin İç huzuru, birlik ve beraberliği sağlamış, dünya ile ilişkilerini en iyi seviyeye getirmiş ve örnek olmuş bir ülke hüviyetine tam anlamıyla kavuşması artık can kaybı olmadan insanlığın kurtulması dileğimiz ve hedefimizdir. Bu süreçle ilgili düşüncelerimizi ve eksiklikleri muhalefet için değil, tek bir can daha kaybolmasın, tek bir vatandaşımız aç kalmasın diye ettiğimiz yeminlere sadakatle ve milletimizin bize verdiği sorumlulukla söylemeye ve yetkililere yardımcı olacak önerilerde bulunmaya devam edeceğiz. Sorumluluğumuzun farkındayız ve milletimizin İYİ olması için de azimliyiz. Yine milletimizden aldığımız güçle, kararlı ve inançlıyız.

        Bu duygularla tüm Ardahanlı vatandaşlarımızın ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, huzur, barış ve mutluluk dolu nice Ramazanlara bizleri ulaştırmasını Yüce Allah''tan niyaz ediyorum."

AYTEKİN KAYA

İYİ PARTİ ARDAHAN M.VEKİL ADAYI