MİLLET BAHÇESİ YAPILIYOR

MİLLET BAHÇESİ YAPILIYOR

Göle ilçesinde bulunan askeri bölgedeki

    Göle ilçesinde bulunan askeri bölgedeki 306 dönümlük ağaçlık alan, millet bahçesi olacak. Müjdeyi sosyal medya hesabından duyuran Milletvekili Orhan Atalay, ?Orayı mesire alanları, bisiklet ve yürüyüş yollarını da içeren büyük bir Millet Bahçesi´ne dönüştüreceğiz inşallah? dedi.

    Göle Ardahan karayolu üzerinde bulunan askeri bölgenin belediyeye devredilmesi sürecinde olumlu bir gelişme yaşandı. Milletvekili Orhan Atalay´ın girişimleri sonucu askeri alanda ki 106 dönümlük ağaçlık bölge millet bahçesi yapılması için Göle Belediyesi´ne devredildi.

    Kararı alınarak imzalanan tahsis işlemlerini sosyal medya hesabından paylaşan Milletvekili Atalay, ?Müjde! Göle´deki Askeri bölgede 306 dönümlük ağaçlık kısmın Belediyemize tahsis işlemleri bugün itibariyle Bakan imzasıyla onaylanarak tamamlanmış oldu. Orayı mesire alanları, bisiklet ve yürüyüş yollarını da içeren büyük bir Millet Bahçesi´ne dönüştüreceğiz inşallah. Hayırlı olsun? dedi.

    Politik Ardahan Haber ve Reklam Ajansı´na konuşan Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu da, ?İlçemizdeki askeri bölge içerisinde bulunan 306 dönümlük ağaçlık alanın belediyemize devir işlemi sayın Milletvekilimiz Orhan Atalay´ın sayesinde gerçekleşti. Bu sevindirici haberin ardından burayı, milletvekilimizin de öncülüğünde mesire ve dinlenme alanları, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla daha güzel hale getireceğiz. Ben, milletvekilimize Göle halkı adına şükranlarımı ifade ediyorum. Göle´mize hayırlı olsun inşallah? diye konuştu.

 Haber: Dinçer Aktemur