MHP’NİN ÇILDIR,POSOF VE DAMAL ADAYLARI BELLİ OLDU

MHP’NİN ÇILDIR,POSOF VE DAMAL ADAYLARI BELLİ OLDU

MHP, yerel seçimler kapsamında belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı.

       Mart ayında yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP Ardahan listesinden aday adayı olmak isteyenlerinde aralarında bulunduğu kalabalık bir heyet İl Başkanı Turgay Mert ile birlikte MHP Genel Merkezini ziyaret edip adaylık başvurularını burada yaptılar.

      Geçtiğimiz hafta Ardahanlı iş insanı Sevim Köseliören’in MHP Genel Merkezini ziyaretinde yaptığı başvuru sonrası dünde diğer aday adayları İl Başkanı Turgay Mert başkanlığında Genel Merkeze gittiler. Genel Başkan Devlet Bahçeli’yle de görüşen Ardahan heyeti, hep birlikte kameralar karşısına çıktı.

        MHP Genel Merkezi ziyareti hakkında basın açıklaması yapan İl Başkanı Turgay Mert, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Ardahan Merkez İlçe ile Posof ve Çıldır ilçelerimiz için belediye başkanlığı aday adaylığı başvurularını, Genel Merkezimizde Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyi ziyaret ederek yaptık. Ardahan aday adaylarımız Akın Şimşek, Dinçer Aktemur, Engin Topçu ve Sevim Köseliören ile Posof aday adayımız Nihat Saydan, Çıldır aday adayımız Metehan Aras ve Damal aday adayımız Doğukan Turgut'a başarılar diliyorum. Ardahan ve ilçelerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.