MHP'DEN ÇILDIR ÇIKARMASI

MHP

Milliyetçi hareket partisi...

       Milliyetçi hareket partisi Ardahan Milletvekili Adayı Suna Nursen Opalay, MHP İl Başkan Yardımcısı Sabahattin Demir, Çıldır İlçe Başkanı  Mete Aras, Ülkü Ocakları İl Başkanımız Serkan Yıldız, Kamusen İl Başkanımız Ercan Aktaş, İl ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte; Çıldır'da esnaf ve kurum ziyareti gerçekleştirdi.

        MHP İlçe Başkanı Mete Aras “ Çıktığımız bu kutlu yolda üç hilalin göklerde dalgalanması için dün olduğu gibi bugünde yarından hız kesmeden çalışacağız. Aramıza fitne sokmak isteyenlere en güzel lcevabı 14 MAyıs'ta vereceğiz. Çıldır her zaman olduğu gibi Lider Devlet Bahçeli ve vekil adaylarımıza en büyük desteği verecek ilçe olacaktır” dedi.

      Yoğun katılımla gerçekleşen ziyarette Suna Nursen Opalay esnafların sorunlarını dinlerken çözüm önerileri ve projelerini paylaştı. Ardahan özelinde birçok yatırım planı üzerinde çalıştıklarını dile getiren Opalay " Ardahan'ın gelişmesi için birçok proje hazırladık ve hayata geçirmek için Ardahan halkının desteğine talibiz. Üç hilal'in gücünü Ardahan kalkındırmak için kullanmak üzere bu yola Çıktık. Çıldır halkının samimi tavırları çalışma azmimizi arttırdı. Çıldır Ardahan özelinde bizim için daha değerlidir. Gelişme potansiyeli yüksek bir İlçe olmasının yanı sıra Milliyetçiliğin yükselmesinde önemli ölçüde omuz vermiş bir ilçemizdir. 

      Her dönem üç hilal'in şahlanmasına katkı sağlayan Çıldır bu dönemde ismini tarihe altın harflerle yazdıracaktır. Ben milliyetçi seçmenlerin Üç hilal altında birleşeceğinden, vatanımızın ve milletimizin bekası için üç hilalin altına mühürleyerek bütün fitne fesat çıkarmak isteyenlere gerekli cevabı vereceğinden hiçbir zaman şüphe duymadım. 14 Mayıs'ta da bunu hep birlikte göreceğiz" dedi.