MHP`de PEHLİVAN, SEÇİM KURULUNA TAKILDI.

MHP`de PEHLİVAN, SEÇİM KURULUNA TAKILDI.

17 Mayıs 2012 Perşembe günü yapılan ve Levent Pehlivan’ın seçilip, il başkanı olduğu MHP Ardahan İl Teşkilatı Kongresi, yapılan itiraz üzerine iptal edildi.

         17 Mayıs 2012 Perşembe günü yapılan ve Levent Pehlivan’ın seçilip, il başkanı olduğu Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan İl Teşkilatı Kongresi, yapılan itiraz üzerine iptal edildi.

       Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz gün yapılan ve Levent Pehlivan’ın İl Başkanlığına seçildiği MHP Ardahan İl Başkanlık seçimi, Pehlivan ile yarışan ve seçimi kayıp eden Mustafa Bozkır’ın itirazı Ardahan İl Seçim Kurulu tarafından iptal edildi. Yeni kongrenin 1 Temmuz’da yapılacağı öğrenildi.

 

Başka partilere üye, MHP’de delege İddiası!

          10. İl Kongresinin iptal edilmesinin nedenin geçtiğimiz gün yapılan kongre de kullanılan 227 oyun 132'sini alan ve başkan seçilen Levent Pehlivan’a oy verenlerin büyük bölümünün başka partiler de üye MHP’de ise delege olmalarının tespit edilmesi üzerine iptal edildiği öğrenildi. Pehlivan’ın listesine yazdığı birçok kişinin de aynı durumda olduğunu belirten ve seçimin bu nedenle de iptal edildiğini doğrulayan ve iptal kararının kendisinin eline ulaştığını belirten MHP İl Başkanı Taşkın Polat 1 Temmuz’da yeniden yapılacak olan kongreye kadar görevin kendisinde olduğunu söyledi