MHP ÇILDIR'DAN İDİALI ADAY ADAYI

MHP ÇILDIR

Milliyetçi Hareket Partisi Çıldır İl Genel Meclis Üyeliği için başvurular hız kazandı.

      31 Mart yerel seçimleri için aday adaylık sürecin sona yaklaşırken Çıldır Milliyetçi hareket Partisinde  idialı bir müracaat gerçekleşti.

     Geçmiş dönemlerde Ak Parti Çıldır ilçe teşkilatında siyaset yapan Özgür Ertuğrul Yılmaz Ak Partiden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisinden İl Genel Meclis Üyesi olmak için Aday Adaylık müracatını gerçekleştirdi. MHP Ardahan İl Başkanı Turgay Mert ve MHP Çıldır İlçe başkanı Mete Aras'a başvurusunu yapan Yılmaz yerel seçimlerde MHP'ye güç katmak için burada olduğunu beyan etti.

     Aday Adaylık başvurusunun ardından gazetemize açıklama yapan Yılmaz “ Önce hizmet önce memleket düsturu ile çıktığım bu yolda 31 Mart'da yapılacak olan yerel seçimlerde memleketimize hizmet edebilmek amacıyla Milliyetçi Hareket Partisinden İl genel meclisi üyeliği aday adaylığı başvurumu yaptım. Allah'ın izni Çıldır halkından yetki istemek için çalışmalarımıza başlayacağım. Eksik ve sorunlarını en derinden bilen bir kardeş, ağabey olarak çözüm noktasında olmak için yetki istemeye başlayacağım. Kurduğumuz ekiple sorunların çözüm haritasını çizerek yetkililerle köprü kurmak için elimizi taşın altına koyuyoruz. Hep birlikte yürüyeceğimiz bu yolda rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, bu kutlu yürüyüşün hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.