MASATLI DERECEYE GİREN MUHABİRLERİ KABUL ETTİ

MASATLI DERECEYE GİREN MUHABİRLERİ KABUL ETTİ

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı,...

   Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) tarafından düzenlenen ´Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışmasında dereceye giren gazetecilerden DHA Muhabiri Deniz Başlı, İHA Muhabiri Olgun Yıldız ve AA Muhabiri Günay Nuh´u makamında kabul etti. 

     Zor şartlarda görev yapan basın mensuplarının ortaya koyduğu işleri önemsediğini belirten Vali Masatlı, dereceye giren gazetecilerden DHA Muhabiri Deniz Başlı, İHA Muhabiri Olgun Yıldız ve AA Muhabiri Günay Nuh´u tebrik ederek, Damal Bebeği hediye etti.

     Basın Mensupları ise, bu nazik davranışından ötürü Vali Masatlı´ya teşekkür ettiler.

    Erzurum, Erzincan, Kars, Iğdır, Ardahan, Ağrı ve Bayburt illeri ile ilçelerinde görev yapan yerel ve yaygın basın kuruluşlarından çok sayıda gazetecinin katıldığı yarışmada 300´ün üzerinde başvuru değerlendirildi. Değerlendirme sonucu 21 yerel ve yaygın dalda ödüle layık görülen eserler belirlendi. Bu arada her bir dala merhum gazetecilerin adı verilerek anıldı.

   Yapılan değerlendirmede, Sadık Engin Spor Haberi Dalında; DHA Muhabiri Deniz Başlı´nın (O bir şampiyon), Cemal Çelebi Fotoğraf Dalında ise; İHA Muhabiri Olgun Yıldız´ın (Atlı kızaklar eşliğinde Sema gösterisi) ve AA Muhabiri Günay Nuh´un (Yansıma) eserleri ödüle layık görüldü.