MALTEPE ARDAHANLILAR DERNEĞİ KURULDU

MALTEPE ARDAHANLILAR DERNEĞİ KURULDU

İstanbul Maltepe´de yaşayan Ardahanlılar...

     İstanbul Maltepe´de yaşayan Ardahanlılar bir araya gelerek aldıkları kararla Maltepe Ardahanlılar Derneği´ni kurdular.

    Ardahanlı´ların Maltepe´de uzun zamandır eksikliğini hissettiği ve bir türlü hayata geçiremediği, dernek çatısı altında bir araya gelme hayalleri nihayet gerçek oldu.

    Maltepe´de yaşayan ve Ardahanlıların saygı duyduğu kanaat önderlerinden Yaşar Geler´in ön ayak olduğu dernekleşme çalışmalarında yapılan son ve geniş katılımlı toplantıda düşüncelerini paylaşan Ardahanlılar, Yaşar Geler´in kurucu başkanlığında MALTEPE ARDAHANLILAR DERNEĞİ´nin kurulması kararını aldılar.

     Kurucu Başkan Yaşar Geler yapmış olduğu açıklamada " Değerli Ardahanlı ve Maltepeli hemşerilerim, 31 Ekim 2017 tarihi itibariyle Maltepe Ardahanlılar Derneği´miz resmen kurulmuş ve faaliyetlerine başlamıştır. Derneğimiz için yer tahsisi Maltepe Kent Konseyi tarafından Dernekler yerlekesi içerisinde yapılmıştır. Bu konuda ilgi ve desteği için Maltepe Kent Konseyi Başkanı Ozan Demir ve yönetimine Ardahanlılar Derneği adına teşekkürlerimi sunuyorum. Derneğimizin tabelası asılmış ve fiilen çalışmalarına başlamıştır. Dernek merkezimiz her gün fiilen açıktır. Dileyen hemşerilerimiz 06 Kasım 2017 Pazartesi gününden itibaren derneğimizi ziyaret edebilir. Ardahan kapısı ülkemizin tüm insansanlarına açıktır. Ardahanımıza ve ülkemize hayırlı olsun. Bu anlamda emeği geçen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler" dedi.