MAĞDURİYETİ KİM GİDERECEK?

MAĞDURİYETİ KİM GİDERECEK?

Çıldır Kültür Merkezi...

   Çıldır Kaymakamlığı ve Çıldır Belediyesi tarafından ortaklaşa yaptırılarak faaliyete geçirilen Çıldır Kültür Merkezi binasında bulunan tuvaletlerin kapalı oluşu gerek kiracılar, gerekse vatandaşlar tarafından tepki topladı.

    İçerinde bir adet lokanta, bir adet kafe ve ayrıca 5 ayrı dükkanında farklı kiracıları bulunan bir binanın müşteri yoğunluğu düşünüldüğünde, tuvaletlerin aylardır kapalı olması yaşanan mağduriyetin boyutunu da gözler önüne seriyor.

   Gazetemizi ziyaret eden Lokanta ve Kafe müşterileri uğradıkları mekanlarda mekan sahiplerine tuvalet sorduklarında ?tuvaletimiz kapalı? cevabına oldukça tepki gösterip neden böyle bir binada vatandaşın mağdur edildiğini anlamadıklarını dile getirdiler. Vatandaşlar ?Buraya yemek yemek veya çay içmek için gelen müşteriler ihtiyaç gidermek için kalkıp, cami tuvaletine mi gitsinler. Böyle ortak kullanım alanının olduğu bir binanın tuvaletlerinin ne sebeple olursa olsun kapalı tutulması çok büyük ayıp. Yetkililer bir an önce buna çözüm bulsunlar. Eğer bulamıyorlarsa binanın tuvaletlerine değil, direk binaya kilit vursunlar. Bu sayede hiç kimse de mağdur olmaz? dediler.

/resimler/2019-7/10/1025371982535.jpg