‘’BEKTEMUR VAAT ETMİŞ OLDUĞU PARAYI YATIRDI’’

‘’BEKTEMUR VAAT ETMİŞ OLDUĞU PARAYI YATIRDI’’

Çıldır Yükseköğrenimi Geliştirme Derneği öncülüğünde, Çıldır Meslek Yüksekokuluna yapılacak öğrenci yurdu için bağışlar gelmeye devam ediyor.

              Çıldır Yükseköğrenimi Geliştirme Derneği öncülüğünde, Çıldır Meslek Yüksekokuluna yapılacak öğrenci yurdu için bağışlar gelmeye devam ediyor. ÇYGD yönetimin Vatan Tvde katıldıkları programa telefonla bağlanak destek olmak için söz veren iş adamı Hamza Bektemur vaat etmiş olduğu parayı dernek hesabına yatırdı. Hamza Bektemur yapmış olduğu açıklamada;

         ‘’Biz her ne kadar gurbette yaşamış olsakta ilçemizin sorunlarında ve gelişmesinde üzerimize ne düşüyorsa her zaman yapmaya hazırız. Dernek yönetiminin yurt için Vatan Tvde katılmış oldukları programa telefonla katılarak, ilçe için yapmış oldukları girişimden dolayı son derece memnun olduğumu belirtmiş ve bu özverili tutumlarından dolayı kendilerini kutlamıştım. O gün kendilerine 30 bin tl bağış yapma sözü vermiştim ve bugün vaat etmiş olduğum parayı dernek hesabına yatırdım. Çıldır bizim için hiçbir zaman ikinci planda tutulmaz, tutulamaz. Öncelik sıralamasında ilk sırada olan ilçemizin kalkınmasında ve büyümesinde ne gerekiyorsa bundan sonrada yapmaya devam edeceğim. Dernek yönetimini bu girişimlerinden ötürü bir kez daha kutluyor, tüm Çıldırlı hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’ dedi.