‘’ARDAHAN MANŞET’’ HAYIRLI OLSUN

‘’ARDAHAN MANŞET’’ HAYIRLI OLSUN

Elektronik ortamın her geçen gün yaygınlaştığı bir ortamda kalıcı olmak adına atılan adımın sağlamlığı, o işe emek verenin kişiliğiyle alakalıdır.

            Elektronik ortamın her geçen gün yaygınlaştığı bir ortamda kalıcı olmak adına atılan adımın sağlamlığı, o işe emek verenin kişiliğiyle alakalıdır. Yıllardır bıkmadan, usanmadan, gecesini gündüzüne katarak dökmüş oldu alın terinin, vermiş olduğu emeğin adıdır Çıldır Manşet. Gerek sitesi gerekse gazetesi ile tüm kamuoyundan almış olduğu olumlu tepkilerle her geçen gün saygınlığını ve tercih edilirliğini artıran Çıldır Manşet bir Ahmet Rıfat Vural eseridir. Taraflı tarafsız her insanın imrenerek baktığı Çıldır Manşet sitesi ve gazetesi  Rıfat Vural'ın elinde büyüdü ve koskoca bir çınar oldu. 

       Şimdi elektronik ortama yeni bir solukla merhaba diyor Ahmet Rıfat Vural. Bütün Ardahan'ı kapsayan, ortamı dedikodu kazanına çevirmeden, ilkeli ve dürüst yayıncılık anlayışı ile yola çıkan Ardahan Manşet haber portalı siz değerli Ardahanlılara Ahmet Rıfat Vural'ın bir armağanıdır. Yıllardır kendisiyle birlikte çalıştığım için çok iyi bilirim ki, işinin erbabıdır. Yol gösteren, doğruya yön veren kalemdir.  
    Değerli Ardahanlılar Ahmet Rıfat Vural ''Ardahan Manşet'' ile internet haberciliğini bireye indirgemeden, birilerini kayırmadan, kara çalmadan, sıkılmadan ve her kesimden haberlerin olduğu bir siteyi sizlerle buluşturuyor. Elektronik ortama yeni bir soluk katacak ve sizlerin sesi kulağı olacak Ardahan Manşet hepinize hayırlı olsun.