KURULUŞTAN BU GÜNE TEK SES, TEK YÜREK

KURULUŞTAN BU GÜNE TEK SES, TEK YÜREK

1 Kasım seçimleri öncesi

    1 Kasım seçimleri öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi Ardahan İl teşkilatı kuruluşundan bu güne partide görev alan parti mensuplarıyla bişr araya geldi.
     Kahvaltıda bir araya gelen Ak Partili yöneticiler 26.Dönem Milletvekili adayları Prof. Dr. Orjhan Atalay ve Veteriner Hekim Yunus Baydar ile birlikte birlik beraberlik mesajı verdiler. 01.11.2011 tarihinde bu güne kadar partinin çeşitli kademelerinde görev alanların bir araya geldiği toplantıda konuşan il başkanı Yusuf Demirci " Son dönemdeki gelişmelerle birlikte Ardahan´ın bir kez daha Ak Partiye ihtiyacı olduğu aşikardır. BU doğrultudan hareketle yeniden Ak Partiyi Ardahan´da birinci parti yaparak ülkenin ve Ardahan´ın refahını sağlayacağız. Toplumsal kaygılara son vermek için bir araya gelerek bu çıkmaza son vereceğiz" dedi.
   Partililere Yusuf Demircinin yanı sıra hitap eden Ak Parti Ardahan Milletvekili adayları " Ardahan´ın ve Ülkemizin birlik beraberliği ve yatırımların devamı için birleşme günüdür. Hepiniz partimizin çeşitli kademelerinde hizmet vererek ter döktünüz. Bugün bir kez daha birliğimizi dirliğimizi koruyarak ülkemize ve ilimize sahip çıkmak için bir araya geldik. Bugün burada bukunarak bizleri yanlız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.