KURBAN BAYRAMI TEBRİK MESAJLARI

KURBAN BAYRAMI TEBRİK MESAJLARI

Kurban Bayramı tebrik mesajları

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, yayımladığı mesajdaArdahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, yayımladığı mesajda Ardahanlıların Kurban Bayramını 
Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.
Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Çıldır halkının Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.
 
ALPARSLAN KILIÇ
Çıldır Kaymakamı
Bayramlar insanların birbiriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği günlerdir.
Tüm Ardahanlıların ve sıladaki Ardahanlıların bayramını kutlar, Kurban Bayramının, huzur ve güven içerisinde geçmesi temenni ederim.

SEYFETTİN AZİZOĞLU
Ardahan Valisi


 
Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Çıldır halkının Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.
 
ALPARSLAN KILIÇ
Çıldır Kaymakamı

Birlik, beraberlik, dayanışma ve bütünlük içerisinde bir Kurban Bayramı'nı daha idrak edecek olmanın heyecanı içindeyiz. Böylesine müstesna günlerin, yaşadığımız toplumun her kesimindeki insanlar tarafından çok iyi şekilde değerlendirilmesi gerekir. Toplum hayatımızda farklı bir yeri olan bayramlar, milletimizin mutluluk, birlik ve beraberlik içerisinde bulunduğu ortak sevinç günleridir. Yardıma ihtiyaç duyan insanlarımızın hatırlandığı, büyüklerin ziyaret edilerek sevgilerinin kazanıldığı mutluluk günlerimizde yapacağımız her türlü hayır ve hasenat, var olan mutluluğumuza yeni kazançlar sağlayacaktır. Allah, hepimizi bayramın ruhundan nasiplenenlerden eylesin. Aradahan her zaman bereket, merhamet, cömertlik ve iyiliğin hüküm sürdüğü bir şehir olmuştur. İnşallah bu bayramda da bu ruh alabildiğine güçlü yaşanacaktır. Bayramın Ardahan'ımız, milletimiz,ülkemiz ve bütün İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

FARUK KÖKSOY
Ardahan Belediye Başkanı




Bayramlar, dini ve milli inançlarımızı örf ve âdetlerimizle süsleyip, geçmişten devraldığımız mirası zenginleştirerek geleceğe taşıdığımız günlerdir. Bu mübarek günlerde, hoşgörü ve uzlaşmayı bir yaşam biçimi olarak benimserken birbirimize sevgi ve saygıyla yaklaşabilme ve farklılıkları bir zenginlik olarak kabul edebilme olgunluğunu gösterebilmeliyiz. Yardımlaşma ve dayanışmanın önem kazandığı bayramların birlik, beraberlik ve birleştirici özelliklerini vurgulamak suretiyle, Ardahanlı hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin kurban bayramını kutluyor, sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.
 
YUNUS BAYDAR
Ak Parti Ardahan İl Başkanı


Manevi değerlerimizden olan, birlik ve beraberliğin, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygının en doruğa ulaştığı bir atmosferde milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sosyal özellikleri de ağır basan İslam inancımız, Müslümanlara kurban kesmeyi bir ibadet olarak öngörürken, paylaşmayı, yakın akrabadan başlamak üzere ziyaretleşmeyi de tavsiye etmiştir. Mübarek Kurban Bayramı'nın, bizleri birbirimize her zamankinden daha çok yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyor; Çıldırlı hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum.
 
MEHMET FATİH KILINÇ
Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı


Bayramlarımız, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu pekiştiren dayanışma ve paylaşma duygularını en üst düzeyde hissetmemize neden olan müstesna günlerimizdir. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir ve bayramlar yarınlara niyettir. Dini ve milli günlerimiz, milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde yaşamasını sağlayan özel günlerdir.
 Yardımlaşma ve dayanışmanın önem kazandığı bayramların birlik, beraberlik ve birleştirici özelliklerini vurgulamak suretiyle, Çıldırlı hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin kurban bayramını kutluyor, sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.
 
HAMZA BEKTEMUR
İş Adamı


Kurbanların kesildiği, fakirlerin gözetildiği, akrabaların, komşuların, arkadaşların hatırlandığı ve ziyaret edildiği bu kutlu günlerde, millet olarak birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramı'na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar; sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir.
Kardeşlik ve dostluk bağlarımızı güçlendiren, Kurban Bayramının, milletimize huzur, mutluluk getirmesi temennisi ile Çıldır Halkının  bayramlarını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.
 
MAHMUT AHMET VURAL
Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı


Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan, toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliğimizi artıran bayramlar aynı zamanda coşku günleridir. Bu güzel günleri fırsat bilerek yaşamımızda sevginin, saygının, kardeşliğin, hoşgörünün, eşitliğin, adaletin etkin kılınması etik değerlerin toplumu kuşatması adına hep birlikte çaba göstermeliyiz. Bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizleri de ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı ruhuna uygun yaşamaya özen göstermeliyiz. Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, İslam âlemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm Ardahanlıların bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
 
İLİMDAR SENEM
CHP Ardahan İl Başkanı


Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. 
Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Tüm Çıldır halkının Kurban Bayramı kutlu olsun! Sevgi ve hoşgörü ile sağlıklı günler sizlerin olsun.
 
YAKUP AZİZOĞLU
Çıldır Belediye Başkan Adayı


Allah’a hamdolsun hep birlikte bir Kurban Bayramı'na daha ulaştık. Bayramlar sevginin şefkatin merhametin dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir. Bizi asırlardır birbirimize bağlayan birbirimize kardeş kılan bu yardımlaşma ve dayanışma ruhudur. Zenginin yoksulu varlık sahibinin ihtiyaç sahibini hayırseverlerin de yetimleri sevindirmesi için bir fırsattır bayramlar. Mübarek Kurban Bayramı’nda birbirimize daha bir candan sarılalım birbirimizin yaralarını saralım. Bu duygu ve düşüncelerle Çıldır halkının Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi yüce Allah’tan diliyorum.
 
AHMET COŞKUN
Çıldır Belediye Başkanı Aday Adayı


Birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı, duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.Bayramlar sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en kuvvetli olduğu günlerdir. Hayatımızın her döneminde aynı halis niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacak. 
Bu duygu ve düşüncelerle Çıldırlıların, ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, herkesin huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. 
 
AHMET RIFAT VURAL
Ak Parti Çıldır İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı


İslamiyet’in en özgür, en akılcı, en ileri, en güzel yaşandığı, İslamiyet’le demokrasinin, İslamiyet’le laikliğin, İslamiyet ile özgür kadın anlayışının en iyi şekilde bağdaştırıldığı Türkiye’mizde yaşıyoruz, kutluyoruz. Bayramımızı Bayram yapan, Bayram gibi kutlanmasını sağlayan da bu anlayıştır. Ulusça bunun kıymetini bilmeli ve Bayram sevinciyle bu mutluluğumuzu birleştirmeliyiz. Bu değerler ancak ve ancak özgür, demokratik ve laik cumhuriyetlerde yaşatılabilir, savunulup, korunabilir.
Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
 
BAHA YUNUSOĞLU
CHP Çıldır İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı


Bayramlarımız, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu pekiştiren dayanışma ve paylaşma duygularını en üst düzeyde hissetmemize neden olan müstesna günlerimizdir. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir ve bayramlar yarınlara niyettir. Dini ve milli günlerimiz, milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde yaşamasını sağlayan özel günlerdir.
 Yardımlaşma ve dayanışmanın önem kazandığı bayramların birlik, beraberlik ve birleştirici özelliklerini vurgulamak suretiyle, Çıldırlı hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin kurban bayramını kutluyor, sevgi, saygı ve selamlarımı 
sunuyorum.
 
ATİLLA DÖNMEZ
Ak Parti Çıldır İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı
Manevi değerlerimizden olan, birlik ve beraberliğin, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygının en doruğa ulaştığı bir atmosferde milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sosyal özellikleri de ağır basan İslam inancımız, Müslümanlara kurban kesmeyi bir ibadet olarak öngörürken, paylaşmayı, yakın akrabadan başlamak üzere ziyaretleşmeyi de tavsiye etmiştir. Mübarek Kurban Bayramı'nın, bizleri birbirimize her zamankinden daha çok yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyor; Çıldırlı hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum.
 
MEHMET FATİH KILINÇ
Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı
Ardahan Valisi Ardahanlıların Kurban Bayramını 
kutladı.
Bayramların, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının kuvvetlendirdiğini belirten Azizoğlu, mesajında, "İnsanların birbiriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği günlerdir" ifadelerini kullandı.
Tüm Ardahanlıların ve sıladaki Ardahanlıların bayramını kutlayan Azizoğlu, Kurban Bayramının, huzur ve güven içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.
 
SEYFETTİN AZİZOĞLU
Ardahan Valisi