KUR'AN KURSU KURSİYERLERİNE TARİHİ GEZİ

KUR

Çıldır Kuran Kursu....

          Çıldır Müftülüğü Kur'an kursu kursiyerleri için gezi düzenledi. Iğdır ili Tuzluca İlçesi tuz mağaraları ve Ağrı ili DoğuBayazıt İshak Paşa sarayı gibi tarihi anıları gezen kursiyerler hatıra fotoğrafları çekildi.

         Günü birlik olarak gerçekleşen gezide kursiyerler tarihi alanlarlar hakkında bilgi aldı. Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ve Vurallar Ltd. Şti. sahibi Ahmet Rıfat Vural sponsorluğunda gerçekleşen gezide keyifli anlar yaşayan kursiyerler Çıldır Müftülüğüne ve Sponsorlara teşekkür etti.

           Çıldır Müftüsü Abdullah Doğan “ Kurslarımızın tamamlanmasına kısa bir süre kala kursiyerlerimize farklı etkilik olması hasabiyle her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli illere ve tarihi alanlara geziler düzenliyoruz. Bu yılda Ağrı ve Iğdır illerimizi seçerek gezi planı yaptık. Günü birlik olarak gerçekleştirilen gezimizde kursiyerlerimizde memnuniyetlerini dile getirdi bu organizasyonda bizlere destek vererek sponsor olan Çıldır Belediye Sayın Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ve Vurallar Ltd. Şti. sahibi Sayın Ahmet Rıfat Vural'a İlçe müftülüğümüz ve kursiyerlerimiz adına teşekkür ederim” dedi.