KUPAYI COŞKUN`A HEDİYE ETTİLER

KUPAYI COŞKUN`A HEDİYE ETTİLER

Çıldır Meslek Yüksek Okulu voletbol takımı öğrencileri kazandıkları kupayı ÇMYO sekreteri Çağrı Coşkun`a hediye ettiler.

 

      Çıldır Meslek Yüksek Okulu voletbol takımı öğrencileri kazandıkları kupayı ÇMYO sekreteri Çağrı Coşkun'a hediye ettiler.
      Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanlığının düzenlemiş olduğu Geleneksel  3. Voleybol turnuvasında birinci olan Çıldır meslek Yüksek Okulu öğrencileri birincilik kupasını ÇMYO sekreteri Çağrı Coşkun'a armağan ettiler. Final müsabakasında İlçe Jandarmayı yenerek şampiyon olan Çıldır Meslek Yüksekokulu öğrencileri desteklerinden dolayı kendisine teşekkür jesti olarak şampiyonluk kupasını Coşkun'a hediye etme kararı aldıklarını belirttiler. Öğrencilerin bu jesti karşısında oldukça duygulandığını söyleyen Coşkun "Voleybol turnuvasında birinci olan ve şampiyonluk kupasını bana hediye eden Çıldır MYO öğrencilerine teşekkür ederim. Kardeşlerimin kazanmış oldukları bu haklı şampiyonluk beni çok mutlu etti. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor, nice başarılara ulaşmaları temennisiyle, ellerine sağlık diyorum" dedi.