KUPA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN OLDU

KUPA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN OLDU

Çıldır Kaymakamlığının destekleriyle düzenlenen Kaymakamlık Kupası

         Çıldır Kaymakamlığının destekleriyle düzenlenen Kaymakamlık Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası heyecan dolu maçlara sahne oldu. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen turnuvaya 8 kurumun katılımıyla renk katan takımlar arasında çekişmeli mücadeleler yaşandı.

           Turnuva finalinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile diğer takımlar arasında çekişmeli bir müsabaka gerçekleşti. Son düdüğün çalmasıyla birlikte, İlçe Emniyet Müdürlüğü takımı şampiyonluk sevinci yaşadı.

         Dereceye giren takımlara ödüllerini Çıldır Kaymakamı Muhammed Enes İpek takdim etti. Şampiyon olan İlçe Emniyet Müdürlüğü takımı kupasını kaldırırken, diğer dereceye giren takımlar da madalya ve katılım belgelerini almaya hak kazandılar.

        Çıldır Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bu spor etkinliği, kurumlar arası dostluk ve işbirliğini artırmayı amaçlarken, aynı zamanda gençlerin spora teşvik edilmesine de katkı sağladı. Turnuvaya katılan tüm takımların gösterdiği fair-play ruhu ve mücadele azmi ise etkinliğin en güzel yanlarından biriydi.