ÇALIŞMALAR SON AŞAMADA

ÇALIŞMALAR SON AŞAMADA

Aşıkşenlik, Suhara ve Yakınsu ...

   Aşıkşenlik, Suhara ve Yakınsu mahallerindeki kanalizasyon çalışmalarında sona gelinde.
   Çıldır Belediyesi tarafından projelendirilerek üç mahallenin kanalizasyon sorununu çözüme ulaşacağı projede sona gelindi.
   Kot çalışmlarını yerinde inceleyen Ak Parti Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu yaptığı açıklama? Aşıkşenlik, Suhara ve Yakınsu mahallemizi kapsayacak şekilde yürütmüş olduğumuz kanalizasyon çalışmalarını kot ölçümlerinde sona yaklaşık.
   Kot çalışmalarının tamamlanmasının ardından hatlar döşenmeyecek başlayacak ve bu mahallelerimizinde kanalizasyon sorunu kalmayacak. Çıldır Belediyesi olarak ilçe bütünlüğünün yanıu sıra mahalle mahalle sokak sokak sorunların tespit edilerek çözüme kavuşturuyoruz. Bölgemizde inşaat sezonun kısıtlı olması nedeniyle sezonda yetiştirebildiğimiz ölçüte çalışmalar yürütüyoruz. Bu mahhelerimizde daha önce hiç kanalizasyon olmaması işlerimizin biraz uzamasına sebebiyet versede en etkin ve hızlı bir şekilde sonuç odaklı olarak projelerimizi hayata geçiriliyor.
    Projelerimizin ilgili bakanlık tarafından uygun görülüp ihale aşamasına getirlmesi ile birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımız devam etmektedir. 2015 yılını ilçemiz açısından verimli bir şekilde değerlendirdiğimiz kanısındayım ümit ediyorum ki Çıldır Halkıda bizimle aynı görüştedir. Projelerimizin hayata geçmesinde canla başla çalışan ekip arkadaşlarımızada sizlerin huzunda teşekkür ediyorum? dedi.