KORKMAZ “ADAYLARIMIZ GÖZARDI EDİLMEMELİ”

KORKMAZ “ADAYLARIMIZ GÖZARDI EDİLMEMELİ”

Kars, Ardahan, Iğdır....

    Kars, Ardahan, Iğdır Eğitim ve Kalkınma Vakfı Kurucu Başkanı, İstanbul Üniversitesi iktisat Fakültesi Eski Dekanı. CHP. Parti Meclisi Üyesi ve Milletvekilliği Görevinde Bulunan Ekonomist Prof. Dr. Esfender Korkmaz, Bölgenin tanımış Bürokrat, Sanayici ve Kanaat Önderleriyle Akşam Yemeğinde bir araya geldi. Korkmaz: 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Parti’den Bakırköy, Esenyurt ve Şişli ilçelerinde belediye başkanı seçildiler ve biz de parti gözetmeksizin canı gönülden çalışarak destek verdik.
   Kireçburnu Tarihi Alibaba Restoranda Hemşehrileriyle akşam yemeğinde bir araya gelen. Duayen Ekonomist. Prof. Dr. Esfender Korkmaz, Kars, Ardahan, Iğdır İllerimize mensup milyona varan nüfusumuzun hassasiyeti ile hemşehri duyarlılığı her zaman karşılık beklemeksizin daima ön planda olduğu aşikârdır ve Özellikle Hemşehri toplumuna yüzü dönük ve duyarlı olan adaylarımızın hakkında beklenti ve düşüncelerimizi geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Halk Partisi üst Yetkilileriyle Bizatihi görüşerek ilettik ve umarım bizi üzecek bir adımın atılmamasıdır. Dedi.
    Yemekte Bulunanlar arasında Emekli Yargıtay Üyesi. Hâkim Celal Aras, Emekli Korgeneral, Alpaslan Erdoğan, K.A.I Onursal başkanı. Cihangir Güngör, Yönetim kurulu üyesi Erdoğan Tok. Ardahan Üniversitesi kurucu Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz. Sanayici Mehmet Saçu, Yılmaz Ağbulak, İstanbul Kültür ve dayanışma Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı, Gazeteci Hüsnü Bediroğlu, İş insanı Yılmaz Ağbulak ve CHP. Güngören Belediye Meclis Üyesi Aday adayı Gürbüz Ağbulak katıldılar. Celal Aras: Kanaat Önderimiz Esfender Korkmaz’ın Özgeçmişini anlatarak Doğduğu memleketine olan sevdası çerçevesinde yaptırdığı Okul, Öğretmen Evi ve Öğrenci Yurtlarını üstlenmesi ve bazı hemşehri iş insanlarına öncülük etmesi sayesinde Yaşamımız boyunca en üst gururumuz olarak hafızalarımızda kalacaktır Diyerek, Mehmet Saçu’nun UBM Banyo Fabrikasında, Esfender Korkmaz’ın Resmini Ahşap Üzerine Yansımalı Portresini takdim ederek, Hocamızın toplumuna ve memleketine duyarlı örneklerin var olmalarını diliyorum. Dedi.