KONSEY BAŞKANINDAN KÖKSOY`A ZİYARET

KONSEY BAŞKANINDAN KÖKSOY`A ZİYARET

27 Ekim 2014 Tarihinde yapılan 3. Olağan Kent Konseyi...

    27 Ekim 2014 Tarihinde yapılan 3. Olağan Kent Konseyi toplantısında başkanlık seçimini kazanan Burak Taştan ve yürütme kurulu üyeleri Belediye Başkanımız Faruk Köksoy’u makamında ziyaret ettiler.

    Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, Burak Taştan ve yürütme kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başkan Taştan`ı tebrik etti ve başarı temennisinde bulundu. 

    Belediye Başkanımız Faruk Köksoy ile iş birliği içinde olacaklarını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Burak Taştan, “27 Ekim 2014 Tarihinde yapılan 3. Olağan Kent Konseyi Başkanlık seçiminde STK temsilcileri, Muhtarlar ve Kent Konseyi üyelerinin demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimde, bize bu görevi layık gördüler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu aşamadan sonra İlimiz ile ilgili yapacağımız çalışmalarda kamu kurumları ile işbirliği içinde olacağız" dedi.

    Ayrıca Taştan, Belediye Başkanımız Faruk Köksoy ile iş birliği içinde olacaklarını ve Kent Konseyinin Genel Sekreterliğinde görevlendirilecek kişilerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak için ziyarette bulunduklarını  sözlerine ekledi.