KONGRE BİTTİ, ATALAY YÖNETİMİ TOPLAYIP DİREKTİFLERİ VERDİ

KONGRE BİTTİ, ATALAY YÖNETİMİ TOPLAYIP DİREKTİFLERİ VERDİ

Ak Parti kongresini...

    Ak parti Ardahan İl Kongresinin tamamlanmasının ardından Ardahan Milletvekili Orhan Atalay İl yönwtimi toplayarak gerekli direktifleri verdi. Ak Parti Ardahan İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Kaan Koç ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

     Toplantıda il yönetim kurulu ile tanışan Atalay, yönetim kurulunun bundan sonra izleyeceği yol ile ilgili gerekli direktiflerde bulunduktan sonra, Ardahan'ın bundan sonraki hedeflerinide deklare etti.

    2023 hedefleri yolunda Güçlü bir Ardahan, Güçlü bir Türkiye sloganıyla serhat şehri Ardahan’dan büyük atılımlar beklediklerini vurgulayan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay; “Ekiplerimiz hamdolsun ki oluştu. Ardahan'da 5 ilçemiz 1 Beldemiz var. Bu ilçelerimizde el ele verip, gayret göstererek partimizi büyüteceğiz. Ardahan’da siyaset yapmanın zorluğunu biliyoruz. Ama bu davaya sahip çıkarak bu işi başaracağınıza da inanıyorum. Esas derdimiz milletimizdir. Ardahan teşkilatımıza çok güveniyorum. Özenle seçtiğimiz il yönetimiyle İyi bir hava yakalamış durumdadır.  Ekip olarak Ardahan’da nasıl bir fsiyaset yaptığımızı herkese göstereceğiz. Bu vesileyle bir kere daha Ardahan İl Başkanlığı teşkilatımızı tebrik ediyor, Yüce Rabbimden hayırlı işler yapmasını temenni ediyorum” dedi.
    Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Kaan Koç ise, AK Parti’yi Ardahan genelinde zafere taşıyacaklarını, sayın vekilimizinde desteği ile oluşturduğumuz yeni yönetimin bunu başarabilecek kudrete güce sahip olduğunu, birlilik ve beraberlik içerisinde çalışarak bunu başaracaklarını ifade etti.

    Orhan Atalay'a plaket takdim eden İl başkanı Koç İl Başkanlığı sürecinde kendisine verdiği destekden dolayı ayrıca teşekkür etti.