KÖKSOY "BİNGÖL SALDIRISI KARANLIK GÜÇLERİN ÇİRKİN EMELİDİR"

KÖKSOY

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy,

       Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve beraberindeki Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin, Komiser Hüseyin Hatipoğlu ve Oğur Atlı`ya yapılan saldırı ile ilgili açıklama yaptı.
           Başkan Köksoy, açıklamasında saldırıyı kınadığını söyledi. “Bu saldırı ülkemizin birliğine beraberliğine kardeşliğine yapılmış bir saldırıdır. Birliğimizi bozmak için provokasyon bir eylemdir, saldırıda hayatını kaybeden Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Komiser Hüseyin Hatipoğlu`na Allah`tan rahmet diliyorum. Başta ailesi olmak üzere emniyet camiasının ve milletimizin başı sağ olsun. Saldırıda yaralanan İl Emniyet Müdürü hemşehrimiz Atalay Ürker ve koruması Oğur Atlı`ya da Allah`tan acil şifalar diliyorum.
       Ne gariptir ki, yapılan hain saldırıyı hiçbir kesim, hiçbir örgüt üstlenmemektedir. Buda gösteriyor ki birliğimizi beraberliğimizi yaralamak isteyen bölgenin hakimiyetini yürüten ülkemizde huzursuzluk çıkarmaya çalışan karanlık güçlerin çirkin emelidir. Türküyle Kürdüyle kardeşliğimize gölge düşürenlere asla fırsat vermemeliyiz daha çok bir birimize kenetlenmeliyiz. Geçmişin kökleri bir olan çınarların dallarıyız aramızdaki nifaklar dallarımızın bir birine sarılmasına engel olmamalıdır fitnenin fesadın büyütülmeye çalışıldığı bu dönemde sağduyulu olmak bilinçli hareket etmek bölgemizde yaşanan acı ve olumsuz olayların kan ve gözyaşının dinmesine vesile olacaktır dedi.