KÖKSOY "BELEDİYELER HİZMET KAPISIDIR"

KÖKSOY

Ardahan Belediyle Başkanı Faruk Köksoy....

       Ardahan Belediyle Başkanı Faruk Köksoy, Belediye iş kapısı değil hizmet kapısıdır, Belediyeler, hizmetin kapısı, yani yatırım ve hizmet yapan yerlerdir" dedi.

        Belediyelerin iş kapısı değil, vatandaşa hizmet kurumu olduğunu dile getiren Başkan Faruk Köksoy, Bizler Sorunları çözmek için Belediyeye talip olduk. Biz az laf çok iş sözü verdik ve bunun gayreti içerisindeyiz." dedi. 

        Başkan Köksoy, "Biz hiçbir zaman belediyeleri istihdam kapısı olarak göremeyiz. Bunu yaparsak halka hizmet etmekte sıkıntı yaşarız. Eğer belediyeleri iş kapısı haline dönüştürürseniz yatırım yapamazsınız" dedi. 
       Köksoy," Seçim kampanyası döneminde kimseye özellikle istihdam sözü vermediğini belirterek şunları söyledi: "Belediye iş kapısı değil, hizmet kapısıdır. Seçim döneminde birçok yerde iş talepleri oldu. Ancak bu yönde kimseye sözümüz olmadı. Seçimlerden sonra bu tür istek ve talepler gelmeye başladı. Belediye iş kapısı değildir. Şehrimizde istihdam üretecek yerler açılmalı ve bizler de buna elimizden gelen desteği vermeliyiz. Biz hizmet üreteceğiz ve üreteceğimiz hizmetten tüm vatandaşlarımızın yararlanmasını sağlayacağız. Bizler Ardahan için varız. Ardahan`a hizmet getirmek , marka kent olması yolunda tüm gayretimizle çalışıyoruz. Ancak vatandaşlarımızdan isteğimiz şudur. Belediyeler işçi bulma kurumu veya bir iş kapısı değildir. Belediyeler, hizmetin ilk kapısı, yani yatırım ve hizmet yapan yerlerdir" dedi.