Koçtan 15 Temmuz Mesajı

Koçtan 15 Temmuz Mesajı

AK Parti İl Başkanı Kaan Koç'tan 15 Temmuz mesajı

      İl Başkanı Kaan Koç yayınlamış olduğu mesajında ''15 Temmuz; vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, aziz milletimizin kararlılığının ve cesaretinin, milli birliğimizin ve beraberliğimizin dünyaya bir kez daha gösterildiği destandır.

       Şanlı direnişimiz yalnızca; Türkiye’de değil, Dünya Siyasi Tarihinde ’de bir darbeye, bir terör saldırısına nasıl cevap verileceğinin en önemli örneğini ortaya koymuştur.

       Vatanımıza ve demokrasimize kastedenler bilsinler ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan liderliğinde FETÖ Terör Örgütü ile onun işbirlikçileri ile ve bütün terör örgütleri ile mücadelemiz sonuna kadar kararlılıkla sürecektir. 15 Temmuz ruhu daima yaşayacaktır. Vatanımıza, devletimize ve milletimize kastedenlere karşı demokrasi nöbetimiz daima devam edecektir.

       Güçlü Türkiye yolunda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

       Bu duygu ve düşüncelerle; O gece, Kahramanca verdikleri mücadelede gazilik unvanı ile şereflenen kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyor, makamların en şereflisi, şehadet makamına ulaşan 251 şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum'' dedi.