KIZILAY´DAN ANLAMLI ZİYARET

KIZILAY´DAN ANLAMLI ZİYARET

Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanlığı...

    Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanlığı Anneler Günü münasebetiyle emektar kadınları unutmadı.
     Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı Ahmet Vural, Gençlik Kolları Başkanı Volkan Erdem ve Kızılay gönüllüleri Yavuz Üşenmez, Efkan Şirin,Şafak Yılmaz, Batıkan Coşkun İle birlikte yalnız yaşayan ve kimsesiz anneleri ziyaret ederek hediyeler sundu.
     Çıldır Şube Başkanı Ahmet Vural ? Cennet Annelerin ayağı altındadır düsturu ile ilçemizdeki kimsesiz anneleri ziyaret ettik. Kadınlarımızın toplum üzerindeki etkileri çok yüksektir. Bu özel günde üzerimizde büyük emeği olan annelerimizi ziyaret ederek onların yüzlerinde tebessüm oluşturmak istedik. Özellikle köylerimizde yalnız yaşayan ve bu anlamlı günde kendilerini ziyaret edecek kimsesi olmayan annelerimizi ziyaret ediyoruz. Her yıl mayıs ayının ikinci Pazar günü kutladığımız bu günün aslında diğer günlerden çok bir farkı olmamalıdır. Cennet kokulu analarımız her gün aynı ilgiye layıktırlar. Kadının toplumdaki önemi çok büyüktür. Yeryüzünde gördüğümüz her şey, kadının eseridir. Bir Anne bir eş, bir arkadaştır kadın. İlk eğitim aldığınız ve insan olmanın kurallarını öğrendiğiniz ilk kişidir. Bu kutsal günde arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettiğimiz annelerimizi bir nebze olsun mutlu etmişsek ne mutlu bize" dedi.
Gençlik Kolları Başkanı Volkan Erdem ? Şubemiz bir çok faaliyet yürütüyor lakin en anlamı faaliyetimiz anneleri ziyaretlerimizdir. Onların yüzlerindeki bir anlık tebessüm insanın oğlunun en büyük mutluluğu olmalıdır. Ziyaretlerimizde bizleri yalnız bırakmayan Çıldır Kızılay gönüllülerine de teşekkür ederim? dedi.
   Türk Kızılayı Çıldır Şube başkanı Vural ve Gençlik kolları başkanı Erdem ziyaret ettikleri annelerin ellerini öperek yanlarında getirdikleri küçük hediyeleri sundular.