KIZILAY HAFTASI ETKİNLİKLERİ

KIZILAY HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Türk Kızılayı Çıldır Şubesi...

     Türk Kızılayı Çıldır Şubesi 29 Ekim 4 Kasım Kızılay Haftası dolayısı ile Çıldır İlçe Merkezine bağlı okullarda seminer düzenleyerek Çıldır Kaymakamı Alper Taş´ı makamında ziyaret etti.

     Çıldır Çok Programlı Anadolu Lisesinde öğrencilerle buluşan Şube Başkanı Ahmet Vural, Yönetim Kurulu Üyesi Suat Ballıkaya ve  Gençlik Kolları Başkanı Volkan Erdem öğrencilere Türk Kızılay´ının işleyici hakkında bilgiler verirken Çıldır Şubesinin faaliyetlerini anlatarak gerçekleşen faaliyetlerele ilgili slayt gösterisi izlettiler.

      Çıldır Kaymakamı Alper Taş´ı da makamında ziyaret eden Vural " Ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşunu temsil etmek şahsım ve arkadaşlarım adına onur vericidir. 29 Ekim 4 Kasım Kızılay haftası münasebetiyle ziyaretler gerçekleştirerek, öğrencilerimize Kızılay´ı anlattık. Bu çerçevede İlçe Kaymakamımız sayın Alper Taş´ı da makamında ziyaret ederek Kızılay yeleği hediye ettik. Tüzüğümüz gereği İlçe Kaymakamı Kızılay´ın fahri başkanıdır. Fahri Başkanımızı ziyaretimizin ardından farklı etkinliklerimiz ve ziyaretlerimiz devam edecektir" dedi.

      Çıldır Kaymakamı Alper Taş " Kızılay ülkemizin için önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Kamu yararına çalışan bir dernek vasfı taşıması farklı etkinliklere imza atmasına vesile olmaktadır. Şahşen Kızılay´ı destekleyen bir fert olarak bu ziyarettende memnuniyet duydum. Kızılay haftasının kutlu olmasını temenni ediyor. Gerçekleştirilecek her faaliyet ve etkinlikte Çıldır Kaymakamlığı olarak gerekli desteği sunmaya hazırız" dedi.

/resimler/2019-11/2/1235567076645.jpg

/resimler/2019-11/2/1236121608895.jpg

/resimler/2019-11/2/1236230670988.jpg