KIŞ ŞÖLENİNİN TARİHİ BELLİ OLDU

KIŞ ŞÖLENİNİN TARİHİ BELLİ OLDU

Çıldır Kış Şöleni...

       Çıldır Kristal Göl Atlı Kış Şöleninin tarihi belli oldu. Her yıl uluslar arası olarak düzenlenen Kış Şöleni için Çıldır Belediyesi tarihi açıkladı.

      Bu yıl 9'uncusu düzelenecek olan Çıldır Kristal Göl Atlı Kış Şöleni 12 Şubat 2022 Cumartesi Günü düzenlenecek. Büyük katılımın beklendiği festivalde donan göl üzerinde çeşitli etkinlikler düzenlenmesi için çalışmalara şimdiden başlandı.

      Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu " Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Çıldır Kristal Göl Atlı Kış Şöleninin bu yıl dokuzuncusunu herhangi bir aksilik çıkmaza ise 12 Şubat 2022 Cumartesi günü hayata geçireceğiz. İlimizin ve İlçemizin tanıtımında ve özellikle kış turizmi açısından önem arz eden festivalimizi buz tutan Çıldır gölü üzerinde çeşitli etkiliklerle hayata geçireceğiz. Doğallığı ile kendini herkese hayran bırakan Çıldır gölü eşine az rastlanır bu hali ilede ziyaretçileri ağırlayıp güzel vakit geçirmeleri için hazırlıklara başladık. Kış festivalimize herkesi bekliyoruz''dedi.