KILINÇ ``SAĞDUYULU OLMAK GEREKMEKTEDİR``

KILINÇ ``SAĞDUYULU OLMAK GEREKMEKTEDİR``

‘’İktidarız ama buradaki uygulamada çaresizlik içerisinde kaldık"

 

     Çıldır merkez ve Köylerden yüzlerce kişinin tepki olarak AK Parti ilçe Başkanlığına hücum etmesine şaşıran ilçe Başkanı Fatih KILINÇ, konunun kendilerinin dışında cereyan ettiğini, bu uygulamanın Türkiye genelinde yapıldığını, 146 adliyenin kapatıldığını, bu konuda Ardahan Milletvekili Orhan Atalay'la sürekli görüştüğünü ama yapılacak bir şeyin olmadığını söyleyerek kızgın vatandaşı ikna etmeye çalıştıklarını söyledi. Kılınç bu kızgınlığın bir süre daha devam edeceğini sonuçta herşeyin sağduyuya hakim olacağını belirtti.
    Çok büyük bir sıkıntıyla karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Başkan KILINÇ ‘’İktidarız ama buradaki uygulamada çaresizlik içerisinde kaldık,vatandaş haklı ama hükümetimizin bu uygulamasınında bir nedeni vardır’’ diyerek Çıldır halkının her zaman sağduyulu davrandığını söyleyerek, Çıldırın kalkınması için gece-gündüz çalıştıklarını ve Çıldırın makus talihini yeneceklerini söyledi.
    Ardahan'da AK Partinin güçlü bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini belirten KILINÇ ‘’kimse merak etmesin biz bundan sonra daha güzel iş ve icraatlara imza atacağız, bu konuda Çıldır örnek bir ilçe olacaktır’’ dedi.