KILINÇ ``NEREYE KADAR MUHALEFET ?``

KILINÇ ``NEREYE KADAR MUHALEFET ?``

Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasi arena kızışırken AK Parti Çıldır Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Kılınç açıklamalarda bulundu.

        Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasi arena kızışırken AK Parti Çıldır Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Kılınç açıklamalarda bulundu.
      Yerel seçimde kullanacakları oyla geleceklerini tayin edecek olan vatandaşların artık muhalefet partilerine dur diyeceklerini ifade eden Kılınç '' 12 yıllık AK Parti iktidarı ile Türkiye gelişip değişirken Çıldır ilçemiz ne yazık ki belediyecilik alanında sınıfta kalmıştır. İlçemize çivi bile çakmayı beceremeyen zihniyet temsilcileri ilçenin önünü kesmeyi bırakın geriye doğru gidişe vesile olmuşlardır. Belediyecilik adına hiçbir faaliyet ve ilerleme kaydedilmeyen ilçemizin artık AK Belediyecilik anlayışına geçmesini zamanı gelmiş ve geçmek üzeredir. İlçemiz, hükümetimizin tüm desteklerinden faydalanması, destek alması için AK Partiye ihtiyacı vardır. Aktaş Sınır Kapısının biran önce faaliyete geçmesi için, istihdamın artması için, sosyal alanların yaratılması için, hayvancılığın en iyi noktaya gelmesi için, turizmin canlanması için, göçün durdurulması için, insanlara insanca değer verilmesi için, hizmet için tek çare AK Belediyeciliktir. Tüm Türkiye bu hizmetlerden yararlanırken bizlerinde artık buna karşı durmasının bir anlamı yoktur.Huzur dolu ilçemizin hizmete, çalışmaya ihtiyacı vardır. Sizlerin destekleriyle bu saydıklarımızı gerçekleştirmek istiyoruz. Daha çok geç kalmadan, Aşıkşenlik kasabasının kapanmasına sebep olan zihniyetlere boyun eymeyip dur demek için, ilçemizin kapanmasınada sebep olacakların önüne geçmek için, insanca hizmet almak için artık AK Parti zamanıdır. Gereken desteği sandıkta vererek dur demenin zamanı gelmiştir. Çıldır ilçemizin bir dakika bile kaybedecek zamanı kalmamıştır. Değişim bizimle başlayacak diyerek tüm Çıldır halkından destek istiyoruz. Sizlerin oylarıyla hizmet yolunda boynumuz kıldan ince kılıçtan keskin olmasını temenni ediyor bu seçimlerin ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını cenabı haktan diliyorum.'' Dedi.